02 / 05 / 2024

Mercedes EQA'da son dakika! Resmen açıklandı! İşte Mercedes EQA 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Mercedes EQA'da son dakika! Resmen açıklandı! İşte Mercedes EQA 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Farklı donanım paketleri ile dikkat çeken Mercedes EQA'nın Ağustos ayı fiyatları açıklandı! Görenler inanamadı! Peki, Mercedes EQA Ağustos fiyatları kaç lira? İşte EQA 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...



2 renkli tasarı ile odak noktası olmayı başaran Mercedes EQA, ön ile arka kısmındaki LED ışık bandı ve arka LED lambalarıyla ışık saçarken, ön kaputtaki hafifçe gizlenmiş güç kubbeleri, merkezindeki yıldızı, markaya özgü siyah-krom ayrıntılara sahip radyatör kaplamasıyla görselliğini güç kazandırıyor.

Sürücülerin bir numarası olan Mercedes EQA, AMG, advanced ve advanced-plus olacak şekilde 3 farklı donanım paketiyle satışa sunuluyor.

Mercedes EQA da son dakika! Resmen açıklandı! İşte Mercedes EQA 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Azami 11 kW şarj gücü ile gözleri üzerine çeken EQA, tamamen elektrikli SUV olarak piyasanın ilgisini çekiyor. EQA, aktif fren yardımcısı, kör nokta yardımcısı,  aktif şerit takip yardımcısı, trafik levha yardımcısı ve sürüş yardım paketi gibi özellikleriyle dikkatleri çekerken, sürücünün algılama sistemine destek veriyor.

Yolculuk güvenliğini sistemleriyle zirveye çıkaran Mercedes EQA, MBUX iç mekan yardımcısı, sesli kumanda,  ve akıllı multimedya sistemi, dokunmatik kumanda konsepti gibi fonksiyonların yanı sıra dijital geniş ekranlara sahip ön konsol ve spiral görünümlü arkadan aydınlatmalı süsleme gibi şık ayrıntılarıyla kullanıcılarına yepyeni bir deneyim yaşatıyor.

Peki Mercedes EQA Ağustos fiyatları kaç lira? İşte EQA 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön