10 / 05 / 2024

Merkez Bankası Başkanı Erkan o ismi en yakınına atadı

Merkez Bankası Başkanı Erkan o ismi en yakınına atadı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, 13 Haziran’da bankanın İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Gizem Uzuner'i görevden almıştı. Başkan Erkan, dün de beraber çalışacağı Başkanlık Ofisi Genel Müdürlüğüne kurum içinden Emine Aslı Üvez Meriç'i atadı.



GİZEM UZUNER'İN YERİNE KİM VEKALET EDECEK?

Yakın zamanda Merkez Bankası Başkanlığı koltuğuna yeni oturan Hafize Gaye Erkan kurumdaki değişime iletişimin tepesinden başladı. Başkan Erkan, görevden aldığı Uzuner'in yerine şimdilik herhangi bir atama yapmadı.

GİZEM UZUNER'İN YERİNE FIRAT BORA TAŞ VEKALET EDECEK

Yakın zamanda Merkez Bankası Başkanlığı koltuğuna yeni oturan Hafize Gaye Erkan kurumdaki değişime iletişimin tepesinden başladı. Başkan Erkan, görevden aldığı Uzuner'in yerine şimdilik herhangi bir atama yapmadı. Fakat İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcılığına, İdare Merkezi Danışmanı eski gazeteci Fırat Bora Taş'ı atadı. Taş'ın iletişimi bir süre vekaleten yürüteceği ifade edildi.

Merkez Bankası Başkanı Erkan o ismi en yakınına atadı

BAŞKANLIK OFİSİ MÜDÜRLÜĞÜNE KADIN YÖNETİCİ

Hafize Gaye Erkan, Başkanlık Ofisi Genel Müdürlüğüne ise Emine Aslı Üvez Meriç'i atadı. Emine Aslı Üvez Meriç, daha önce İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğünde Protokol Müdürü pozisyonda görev yürütüyordu. Meriç'in daha önceden özel kalem deneyimi olduğu belirtildi.

ERKAN, MARSH MCLENNAN YÖNETİMİNDEKİ GÖREVİNDEN AYRILDI

Öte yandan Başkan Erkan, Marsh McLennan yönetiminden ayrıldı.

Bloomberg HT’nin haberine göre, Marsh McLennan'ın Yönetim Kurulu Başkanı Edward Hanway, Yönetim Kurulu'ndaki yeni Merkez Bankası Başkanı Erkan'ın görevden ayrılmasına ilişkin yaptığı açıklamada "Marsh McLennan'daki hizmetleri ve Yönetim Kurulu'ndaki tecrübesiyle kurumumuza katkı sağlayan Erkan'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Erkan’a, yeni görevinde kendisine başarılar diliyoruz" denildi.

Ehliyeti olanlar hemen baksın! Tam 6 ilde makam şoförü alımı yapılacak! Son başvuru tarihleri belli oldu!

Yapı Kredi’den tam 500 TL harçlık! Ay sonuna kadar hesaplara yatacak!

Denizbank az önce müjdeyi verdi! Bu tarihlerde cebiniz para dolacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön