27 / 04 / 2024

Merkez Bankası doların yıl sonunda ne kadar olacağını resmen açıkladı!

Merkez Bankası doların yıl sonunda ne kadar olacağını resmen açıkladı!

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününü yükselişle kapattı. Bankalararası piyasalarda dolar/TL kuru 29,60 TL seviyesinden işlem gördü. Peki dolar bugün ne kadar oldu? Dolar ne kadar olacak? Merkez Bankası doların yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı. 



Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

MERKEZ BANKASI DOLAR/TL BEKLENTİSİ!

2023 yılı Temmuz ayı Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçları belli oldu. Verilere göre  döviz kuru beklentisi bir önceki anket döneminde 26,18 TL iken, bu anket döneminde 28,46 TL oldu.

Bir sene sonrası döviz kuru beklentisi ise bir önceki anket döneminde 28,99 TL iken, bu anket döneminde 31,42 TL olarak kaydedildi. 

 Merkez Bankası doların yıl sonunda ne kadar olacağını resmen açıkladı!

MERKEZ BANKASI YIL SONU ENFLASYON BEKLENTİSİ!

Katılımcıların cari yıl sonu tüketici enflasyonu (TÜFE) beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 38,55 iken, bu anket döneminde yüzde 43,82 oldu.

Bir sene sonrası TÜFE beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 30,65 iken, bu anket döneminde yüzde 33,21 olarak kaydedildi. 

24 ay sonrası için TÜFE beklentisi ise aynı anket dönemine göre sırasıyla yüzde 18,12 ve yüzde 19,04 olarak gerçekleşti.

Peki 5 Ağustos 2023 dolar/TL kuru ne kadar? Dolar bugün kaç lira? Bugün dolar/TL kuru kaç lira? Güncel dolar/TL kuru kaç lira?

 Merkez Bankası doların yıl sonunda ne kadar olacağını resmen açıkladı!

5 AĞUSTOS 2023 DOLAR/TL KURU NE KADAR? BUGÜN DOLAR KAÇ LİRA

5 Ağustos Cumartesi dolar/TL kurunda son durum merak konusu olmaya devam ediyor. Yatırımcılar ''dolar bugün ne kadar? Dolar/TL kuru kaç lira? Güncel dolar kuru kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı 26,98 lira, satış fiyatı ise 27,036 liradan satılıyor. 

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Fiyatlar yerle bir oldu! 5 Ağustos Cumartesi altın fiyatları

Özgür Demirtaş dolar borcu olanlara kara haberi verdi! Dolar bu seviyeye gelecek...

 


Geri Dön