15 / 05 / 2024

Merkez Bankası duyurdu! Risk primi, seçim sonrası 10 ayın zirvesine yükseldi!

Merkez Bankası duyurdu! Risk primi, seçim sonrası 10 ayın zirvesine yükseldi!

Seçim öncesi son 6 aydır ilk kez 500 puanın altına kadar düşen Türkiye'nin risk primi, neredeyse son 10 ayın en yüksek zirvesine yükseldi.



STOKLARDA SON DURUM NE?

Yurt dışında yerleşik kişilerin hisse senedi stokları piyasa değeri 24 milyar 936,2 milyon dolar olarak kaydedildi.

DİBS (Kesin Alım) stokları 961,8 milyon dolar, DİBS (Ters Repo) stokları 799,5 milyon dolar, DİBS (Teminat) stokları 422,9 milyon dolar oldu. Şirket borçlanma senedi stokları 72,5 milyon dolar seviyesinde açıklandı. 

MERKEZ BANKASI BAŞKANI KAVCIOĞLU AÇIKLADI!

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu Merkez Bankası’nın adımlarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Kavcıoğlu, “Merkez Bankası, fiyat istikrarının kalıcı ve sürdürülebilir bir biçimse kurumsallaşması için Liralaşma Stratejisi’ni tüm öğeleriyle beraber uygulamaya devam edecek” dedi

Merkez Bankası dolar beklentisini resmen açıkladı! Ne 20 TL ne de 35 TL! Dolar yıl sonunda  tam olarak bu kadar olacak

Altın gaza bastı! Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 20 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön