18 / 05 / 2024

Mersin İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekiliyor!

Mersin İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekiliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mersin İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi...



Yaptığı açıklamada Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mersin'de de önemli çalışmalar yaptığını dile getiren Pehlivan, açıklamasında bu projenin birçok yararı olduğunu dile getirerek, her şeyden önce yuva kurma hayali içerisinde olan aileler için için büyük bir imkan olduğunu kaydetti.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan açıklamasında bununla beraber sağlıklı ve çağdaş kentleşmenin de bir yolu olduğunu dile getirerek, konut projeleri sayesinde şehirlerde modern mahalleler kurulduğunu belirtti. "Altyapı ve üstyapısıyla sosyal donatılarıyla insanımıza yakışır güzellikte, konforda ve sağlamlıkta evler inşa ediliyor." diyen Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan söz konusu projeye katkı sunanlara teşekkürlerini sunarak, kurada hak sahibi olacak kişilere hayırlı olsun temennisinde de bulundu.

Mersin İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekiliyor!

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'de çok önemli işlerin yapıldığını ve Cumhur İttifakı olarak projelere devam ettiklerini dile getirdi.

Verilen bilgilere göre, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinin dünyada eşi benzeri olmayan bir çalışma olduğunu dile getirdi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da yaptığı açıklamada proje kapsamında ilçelerine 650 konut inşa edileceğini kaydederek, çalışmada emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.

Yapılan konuşmalardan sonra noter huzurunda gerçekleştirilen ve 4 gün devam edecek kura çekimine katılanlar heyecanla isimlerinin çıkmasını heyecanla bekledi.

Yapılan kura çekiminde adı çıkan 53 yaşındaki Bedriye Dolaş, oldukça mutlu olduğunu dile getirerek, "Hiç evim olmadı, 42 yıllık evliyim. Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ederim. Allah herkese nasip etsin inşallah." diye konuştu.

Kıbrıs gazisi Refik Öğüt de yaptığı açıklamada merakla beklediği proje sayesinde bir eve kavuştuğunu ve çok mutlu olduğunu söyledi.

Verilen detaylara göre, proje kapsamında Mersin merkeze 2 bin 122 adet, Tarsus'a 400 adet, Silifke'ye 400 adet, Anamur'a 1000 adet, Toroslar'a 650 adet, Mut'a 400 adet, Aydıncık'a 128 adet yeni
 konut inşa edilecek.

Kent merkezi ile Tarsus ve Silifke ilçelerinin kura çekimleri yarın da sürecek.

TOKİ 15- 24 Ocak il il kura takvimi açıklandı! TOKİ kurası etap etap peş peşe gününde yapılıyor! Güncel kura takvimi...

TOKİ Muğla projesi için resmen son dakika müjdesi geldi! 500 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Trabzon projesi için son dakika müjdesi geldi! Tam 166 yeni konutu sakın kaçırmayın!


Geri Dön