12 / 05 / 2024

Mesa Çengelköy Bosphorus'un örnek dairesi tamam!

Mesa Çengelköy Bosphorus'un örnek dairesi tamam!

İstanbul'un ne değerli semtleri arasında yer alan Çengelköy'de hayata geçirilen Mesa Çengelköy Bosphorus projesinin örnek dairesi tamam. Mesa Çengelköy Bosphorus'ta daireler sınırlı sayıda!



Her anında tarih ve kültürel zenginliğin yansı bulunan Çengelköy’de, hayalleriniz gerçek oluyor. 4 oda bir salondan 6 oda 2 salon blekse, yalnızca 54 dairesiyle butik güzellikler sunan Mesa Çengelköy, keyifli bir yaşamın kapısını aralıyor.

Gündüzleri İstanbul Boğazı manzarası eşliğinde akşam ise şehrin enerji dolu ışıklarıyla hayat bulan Mesa Çengelköy, şehrin tüm güzelliklerini sunuyor.Mesa Çengelköy Bosphorus un örnek dairesi tamam!Mesa Çengelköy Bosphorus, yere kadar uzanan  geniş balkonları, cam cepheleri ve yemyeşil terasları ile dikkat çekiyor. İstanbul Boğazı ile içe içe olan Çengelköy Bosphorus, modern yaşamı ayaklarınızın altına seriyor.

Mesa Çengelköy Bosphorus projesi, daire sahiplerine 7.693 metrekarelik yeşil alan sunuyor. Projenin 240 metrekarelik alanı da su yüzeylerine ayrılıyor.

Proje içinde yer alan parkta yine İstanbul’a özgü ağaçlar kullanılırken aile yaşamını merkezde tutan MESA Çengelköy Bosphorus’da bulunan çocuk oyun parkı da projenin peyzajına uygun bir şekilde yeşillendiridi.


Geri Dön