28 / 04 / 2024

Metsan Nexus Kartal ödemeleri!

Metsan Nexus Kartal ödemeleri!

Firma: Metsan İnşaat

Proje: Metsan Nexus

Metsan Nexus Kartal ödemeleri ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor. Kartal Yakacık'ta yükselen Metsan Nexus projesinde daire fiyatları 265 bin 860 liradan başlayarak değişiyor...




Metsan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor olan  Metsan Nexus  projesi İstanbul Kartal Yakacık bölgesinde yükseliyor. Metsan Nexus Kartal ödemeleri öncesinde projeden bahsedelim.


Metsan Nexus Kartal projesi 36 katlı iki kule ve 19 katlı bir dairesel kule olarak inşa ediliyor. Metsan Nexus Kartal projesi 24 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.


Metsan Nexus Kartal satış ofisi ile 444 4 704 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Kartal Metsan Nexus projesinde konut fiyatları 265 bin 860 liradan başlıyor.


Metsan Nexus Kartal ödemeleri banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor. Metsan Nexus Evleri Kartal projesinde teslimler Aralık 2015 yılında yapılıyor.


Kartal Metsan Nexus projesinde Harmoni Teras, Sky Lounge kış bahçesi, Rooftop Teras, spor alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Metsan Nexus Evleri nerede?

Hürriyet Mahallesi, Erler Sokak No: 5 Yakacık, Kartal İSTANBUL


Kartal Metsan Nexus iletişim bilgisi

Telefon: 444 4 704

Web Adresi: www.metsannexus.com


projeye sor



Geri Dön