10 / 05 / 2024

Mevsim İstanbul Bahçeşehir satışta! Yeni proje! 

Mevsim İstanbul Bahçeşehir satışta! Yeni proje! 

Firma: Sarılar Grup

Proje: Mevsim İstanbul Bahçeşehir

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin lansmanı yarın yapılacak. 32 bin 212 metrekarelik arsa alanında yükselen projede tam müstakil ve ikiz villalar yer alıyor...



Mimari, mühendislik ve kalitenin öne çıktığı güvenliğin, konforun ve estetiğin bir arada yer aldığı ve çevre ile yeşilliğin korunarak inşa edildiği projelere imza aran Sarılar Grup, Mevsim İstanbul Bahçeşehir Villaları ile her mevsim ayrıcalıklı bir yaşamı kaliteyle bir araya getiriyor. 

Mevsim İstanbul Bahçeşehir satışta! Yeni proje! 

Bahçeşehir’e mimari tasarımı ve inşaat kalitesiyle damga vuracak olan Mevsim İstanbul Bahçeşehir'de tripleks 5+1 villalar yer alıyor. 

Yüksek tavanları, geniş bahçeleri, bol ışık alan yaşam alanları, geniş metrekareleri, depo alanları ve otopark alanlarıyla dikkat çeken villalarda konforlu bir yaşam sunuluyor. 

Mevsim İstanbul Bahçeşehir satışta! Yeni proje! 

Projede, açık yüzme havuzu, fitness alanları, kafe, sauna, buhar odası gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Konut sahiplerine sakinlerine huzurlu bir yaşam ve her türlü sosyal imkanı sunan Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde yer alan villaların 33 tanesi tam müstakil, 56 tanesi ikiz villa şeklinde tasarlandı. 

Web: http://www.mevsimistanbul.com/mevsim-istanbul-bahcesehir-projesi.html

Tel: 0 212 823 00 23 

Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın!

24 Gayrimenkul Flat 24 projesi için düğmeye bastı! Basın Ekspres'e 352 konutluk yeni proje geliyor!

Avrupa Konutları Yenimahalle projesi için düğmeye basıldı! Bağcılar'a 780 yeni konut geliyor!


projeye sor



Geri Dön