10 / 05 / 2024

Micro-Loft projeleri yabancı yatırımcıların dikkatini çekiyor!

Micro-Loft projeleri yabancı yatırımcıların dikkatini çekiyor!

İstanbul’da 2006 yılından bu yana özellikle Beyoğlu ve Boğaziçi bölgelerinde faaliyet gösteren Urbanist Yatırım, şimdiye kadar Gusto Apartmanı (Cihangir), Kemal Bey Apartmanı (Gümüşsuyu), Sezai Bey Evi (Emirgan) gibi projelere imza attı...



İstanbul’da 2006 yılından bu yana özellikle Beyoğlu ve Boğaziçi bölgelerinde faaliyet gösteren Urbanist Yatırım, şimdiye kadar Gusto Apartmanı (Cihangir), Kemal Bey Apartmanı (Gümüşsuyu), Sezai Bey Evi (Emirgan) gibi projelere imza attı. Urbanist Yatırım’ın yeni gözdesi özellikle gençlerin şehir merkezinde yaşama talebini karşılamak üzere ve son dönemde yatırımcıların da dikkatini çeken micro-loftlar.



Gümüşsuyu’nda inşa edilen Micro-Loft Yarasa ve Micro-Loft Bulut projeleri, özellikle yabancıların, şehir yaşamının içinde olmak isteyenlerin ve yüksek kira getirisi nedeniyle yatırımcıların ilgisini çekiyor. Can Çinici tarafından tasarlanan Micro-Loft’larda en çok dikkat çeken nokta tasarlanan fonksiyonel mobilyalar ve kullanışlı yaşam alanları. Nisan 2013 de başlayan projeler Temmuz 2014’de teslim edilecek.



Gayrimenkul Türkiye 






Geri Dön