12 / 10 / 2024

Migros ile balkonlar koforlu, bahçeler rengarenk!

Migros ile balkonlar koforlu, bahçeler rengarenk!

Baharın gelmesiyle, doğa ile birlikte evler de renklenip canlanıyor.  Güneşil günlerde doğa ile başbaşa kalınan, yaz akşamları uzun sohbetler edilen bahçe ve balkonların düzenlenmesinin tam zamanı....




BALKONUNUN cıvıl cıvıl olmasını isteyenler; küçük, orta, büyük her boy rengarenk saksılar ve birbirinden güzel zengin çiçek çeşitleri Migros mağazalarında sizleri bekliyor. Migros, büyük bir titizlikle incelenen ve ziraat mühendisleri tarafından profesyonel ortamda hazırlanan kaliteli, dinlenmiş toprak ürünlerini de raflarına taşıyor. Migros, Tansaş, 5M mağazalarında 2,5 lt'si 0,99 TL'ye bulunabilecek topraktan, %100 ithal torftan yapılmış lüks toprağa kadar 2,5TL - 20 TL fiyat aralıklarında her ihtiyaca uygun ürünler müşterileri bekliyor. Migros'un bahara özel uyguladığı fırsat kampanyaları ve indirimlerle balkon ve bahçeleri düzenlemek çok daha keyifli. Migros'un 8 litrelik balkon saksılarında %50 indirim fırsatı yanısıra '4 al 3 öde', '3 al 2 öde' kampanyaları ile bu yaz balkonlar rengarenk olacak.  

EVİNİZİN EN GÜZEL KÖşžESİ BAHçESİ OLSUN

Sevdiklerinizle hoşsohbetler edeceğiniz, lezzetli yemekler yiyeceğiniz bahçenizde salon konforunu yakalamak istiyorsanız Migros'a uğramayı unutmayın. Koltuk, sandalye, tabure, sehpa, masa, şezlong gibi bahçe için gerekli olan tüm oturma grupları, bahçe keyfi yapmak isteyenleri bekliyor. Masası, 4 koltuğu ve şemsiyesinden oluşan 6 parçalık oturma setleri, 2 koltuk ve 1 sehpadan oluşan küçük setler , masa ve 6 koltuktan oluşan büyük oturma setlerine kadar plastik, ahşap ve rattan olmak üzere oldukça geniş çeşitteki ürün gruplarıyla Migros bu yaz bahçelerinizi düzenliyor.

Ayrıca günün yorgunluğunu bahçesinde dinlenerek atmak isteyenler için salıncaklar, hamaklar, çardak çeşitleri, şemsiyeler, bahçesinde toprakla uğraşarak stres atmak isteyenler için ise çok uygun fiyatlara bulunabilecek fide bağlama ipi, kürek, tırmık, hortum gibi bahçe el aletleri de reyonlarda yerini aldı.
Sabah


Geri Dön