27 / 04 / 2024

Migros'ta yüzde 50 indirim kampanyası başladı! Kırtasiye ürünlerinde 23 Nisan'a özel fiyatlar

Migros'ta yüzde 50 indirim kampanyası başladı! Kırtasiye ürünlerinde 23 Nisan'a özel fiyatlar

Migros, 19-24 Nisan tarihlerinde kırtasiye ve oyuncak ürünlerinde yüzde 50 indirim yapacak. Migros söz konusu indirimle ilgili açıklamayı resmen duyurdu. İşte yüzde 50 Migros indirim kampanyası detayları...



Migros, Kızılay ile birlikte yürüttüğü ramazan kolisi ve İyilik Kartları bağışlarına ek olarak iftarlık yemek desteği projesini başlatmıştı. Migros son olarak 19-24 Nisan tarihlerinde kırtasiye ve oyuncak ürünlerinde yüzde 50 indirim yapacağını açıkladı. Migros'tan yapılan açıklamada "19-24 Nisan 2022 tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde kırtasiye ürünlerinde yüzde 50 indirim uygulanacaktır. Kampanyalı ürünler mağaza stoklarıyla sınırlıdır. Fotokopi kağıtları kampanyaya dahil değildir." ifadelerine yer verildi.

Migros ta yüzde 50 indirim kampanyası başladı! Kırtasiye ürünlerinde 23 Nisan a özel fiyatlar

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön