09 / 05 / 2024

Migros'tan flaş hamle! Elektrikli araçlara şarj hizmeti sunacak!

Migros'tan flaş hamle! Elektrikli araçlara şarj hizmeti sunacak!

Migros Ticaret AŞ, elektrikli araçlara elektrik enerjisi sağlamak için şarj üniteleri ve şarj istasyonları kurmak ve şirketin işlettiği yerlerde şarj şebekesi ve şarj istasyonları işletmek üzere yeni bir anonim şirket kurmaya karar verdi.



Açıklamada, söz konusu hizmetlerin verilebilmesi için alınması gereken yasal izinler için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu dahil gerekli başvuruların yapılacağı belirtti.

Tecno telefonlar Migros'ta! İşte 3 Ekim 2022 fiyat listesi...

İşte Migros tarafından yapılan KAP açıklaması:

"Şirketimizin faaliyet gösterdiği lokasyonlarda elektrikli araçlara elektrik enerjisi temininin sağlandığı şarj ünitesi ve istasyonlarının kurulması, şarj ağı ve şarj istasyonlarının işletilmesi ve şarj hizmetinin sunulması amacıyla, yeni bir anonim şirket kurulmasına karar verilmiştir.

Söz konusu hizmetlerin verilebilmesi için alınması gereken yasal izinler için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu dahil gerekli başvurular yapılacaktır.

Yeni şirket Migros Ticaret A.Ş.'nin %100 bağlı ortaklığı olacak olup, nakden ödenecek olan kuruluş sermayesi ise 4.500.000 TL olacaktır. 

(İşbu açıklamamız ile açıklamamızın İngilizce çevirisinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.)"

 


Geri Dön