08 / 05 / 2024

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 75 bin TL'ye satılık evler!

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 75 bin TL'ye satılık evler!

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yer alan daireleri satışa çıkardı.  Dairelerin fiyatları 75 bin TL'den başlıyor. 



Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) kendisine ait konutları satışa çıkardığını açıkladı. Takvim'de yer alan habere göre; 39 adet kamu konutu ihale yöntemiyle ve uygun fiyatlarla satışa sunuldu. 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 daireler en fazla 400 bin TL'ye satışa sunuldu.

MEB bünyesinde yer alan lojmanları satışa çıkardı. Bakanlık, 39 konutun satışı için düğmeye bastı. Bakanlıktan yapılan açıklamada kurumun sıralamasında bulunan 39 konutun 34'ü öncelikli konut satış listesi meydana getirildi. Şu an dolu konumda bulunan konutlardan 5 tanesi ise boş durumda. Boş durumda olan 5 lojmanın açık ihale usulüyle satışı yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı ndan 75 bin TL ye satılık evler!

Tapu bilgileri ile taşınmaz özellikleri belirtilen mülkiyeti Hazineye ve Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğüne ait kamu konutlarının (lojman) 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte yer alan hükümler ile 4706 sayılı Kanunun 4. maddesinin 5 ila 11. fıkralarına göre satış ihaleleri gerçekleşecek. 

İhalesi gerçekleşecek taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık teklif usulü ile hizalarında gösterilen gün ve saatte Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Budak Mah.Mareşal Fevzi Çakmak Bul.No:98 Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Sıfır Atık Eğitim ve Uygulama Merkezi Toplantı Salonunda teşekkül edecek komisyon huzurunda gerçekleşecek.

 Milli Eğitim Bakanlığı ndan 75 bin TL ye satılık evler!

Taşınmazlar 4706 sayılı Yasanın 5 ila 11. fıkraları kapsamında kalmamakla birlikte söz konusu taşınmazlar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile satışı yapılacak. İhalelere yönelik şartname, mesai saatleri dahilinde Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde (Milli Emlak Müdürlüğü) bedelsiz olarak görülebilir.

Türkiye genelinde çok sayıda lojman satışa çıkarıldı!


Geri Dön