15 / 05 / 2024

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan LGS sonuçları açıklandı!

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan LGS sonuçları açıklandı!

Milli Eğitim Bakanlığı, uzun süredir beklenen 2023 LGS sonuçlarının nihayet açıklandığını duyurdu. Bugün yaptığı paylaşım ile sonuçların açıklandığını duyuran Bakanlık, öğrencilere ve ailelerine tebriklerini iletti.



 Milli Eğitim Bakanlığı ndan LGS sonuçları açıklandı!

Eğitim bakanı açıkladı!

Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Hatay’da yaptığı açıklamada, LGS sınav kılavuzunun 26 Haziran’da ilan edileceğini duyurdu. Konuşmasında ders açığını kapatmak için tedbirler aldıklarını belirten Bakan Tekin, derslik başına düşen öğrenci sayısının 6 Şubat’a kadar düşeceğini ifade etti. Eylül ayında prefabrik yapılarla eğitimi başlatmayı planladıklarını söyleyen Bakan Tekin, deprem öncesi koşullara kavuşacaklarını vurguladı.

 Hatay’da 23 bin öğretmenin hizmet verdiğini, Eylül’de ise 25 bin 90 öğretmenle eğitimin başlayacağının bilgisini veren Bakan Tekin, ilde görev yapan öğretmenlerle yapılan görüşmeler sonucunda konaklama tercihlerinin alındığını ve Valilik ile koordine edilerek gerekli tedbirlerin alındığını belirtti. Bölgedeki 10 il için koordinatör arkadaşlarının atandığını ifade eden Bakan Tekin, her türlü problemin çözümü için istişarelerde bulunulup kararlar alındığını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı o personellerin hesabına para yatıracak!

Milli Eğitim Bakanlığı LGS’ye girecek öğrenciler için yapılması gereken detayları paylaştı!

Lise sınavına girecekler bu haber sizi ilgilendiriyor! LGS sınav yerleri açıklandı!


Geri Dön