15 / 05 / 2024

Milli Emlak 17 bin 300 TL'ye konut imarlı arsa satacak! Bu fırsatı kaçırmayın!

Milli Emlak 17 bin 300 TL'ye konut imarlı arsa satacak! Bu fırsatı kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımlamış olduğu Kasım ayı ihale ilanları arasında satış bedeli 17 bin 300 TL olarak belirlenen konut imarlı arsa da bulunuyor.



Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren Kasım 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlamaya hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Afyonkarahisar'daki konut alanı imarlı arsayı da satışa çıkardı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki Kasım ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki arsa da yer alıyor.

Milli Emlak 17 bin 300 TL ye konut imarlı arsa satacak! Bu fırsatı kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki öne çıkan detaylara göre, satışa çıkarılan söz konusu konut alanı imarlı arsa Afyonkarahisar ili, Şuhut  ilçesinin Balçıkhisar - Zafer Mahallesi'nde bulunuyor.

Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsanın taşınmaz numarası 03180100494 olarak belirtildi. Yine resmi internet sitesindeki detaylara göre, söz konusu arsanın alanı 575,3 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki detaya göre, hazine hissesinin de 575,3 metrekare olarak açıklandığı imarlı arsanın toplam muhammen bedeli 17 bin 300 lira olarak belirtilirken, geçici teminat bedeli de 3 bin 460 Türk Lirası olarak açıklandı.


Geri Dön