27 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 45 bin TL'ye son dakika arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 45 bin TL'ye son dakika arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsa ve araziler ile yatırımcıların dikkatini çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 45 bin TL'ye arazi satacak.



Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenlerin gündeminde yer alan satış ihalelerini resmi internet sitesinden arka arkaya yayımlayan Milli Emlak şimdi de Bursa'da yer alan bulunan araziyi satışa çıkardı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde tek tek yayımlanan ilanlar kapsamında Bursa'daki arazi de yatırımcıların merakla beklediği ihale ilanları arasında bulunuyor.

Arsa veya arazi yatırımı yapmak isteyenlerin arama motorlarında da sık sık araştırdığı Nisan 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı arsa ve araziler KDV'den de muaf oluyor. 

Milli Emlak tan 45 bin TL ye son dakika arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı arazi Bursa Yenişehir'de yer alıyor. 

Söz konusu ihale ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arazinin yüz ölçümü 826,63 metrekare şeklinde açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan söz konusu detaylara göre, söz konusu arazinin satış ihalesi 28 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak'ın satışa sunduğu ve Bursa Yenişehir'de yer alan arazinin geçici teminat bedeli kaç lira? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan o satış ihalesi...


Geri Dön