04 / 10 / 2024

Milli Piyango 10 bin liralık alışveriş çeki ve otomobil çekilişi yapacak! Detaylar belli oldu

Milli Piyango 10 bin liralık alışveriş çeki ve otomobil çekilişi yapacak! Detaylar belli oldu

Milli Piyango nakit para çekilişlrini özel sektöre devrettikten sonra eşya piyangosu organize etmeye karar verdi. İdare, bu kapsamda çekilişlerle talihlilere, araba, elektronik eşya, tatil ve cep telefonu gibi hediyeler kazandırıyor.




TATİL OTOMOBİL VE HEDİYE ÇEKİ

Sitede yer alan bilgilere göre, vatandaşların aktif olarak devam eden 10 bin lira değerinde market hediye çeki, 20 bin lira değerinde tatil, akıllı saat, oyun bilgisayarı, araba ve motosiklet çekilişlerine katılma imkanı bulunuyor.

Bu çekilişlerde, türüne göre bilet tutarları belirleniyor. Vatandaşlar, 1 liradan 4,5 liraya kadar değişen tutarlarda bilet alarak, çekilişe katılım hakkı elde ediyor.

Bilet satışı devam eden kampanyalara ilişkin çekilişler ise 17 Haziran'da yapılacak. Biletlerin erken tükenmesi halinde çekiliş tarihi erkene alınacak.

Milli Piyango İdaresi, Piyangosepeti.com.tr sitesi yanında, "Otoloto.com.tr" sitesi üzerinden de otomobil çekilişi gerçekleştirecek. Bu kapsamda, gerçek veya tüzel kişiler tarafından kendi mülkiyet veya tasarruflarında bulunan ya da satışına aracılık ettikleri ikinci el araçların ikramiye olarak konulması sağlanacak. Dünyanın farklı ülkelerindeki piyango idareleri de ikinci el araç çekilişi gerçekleştirebiliyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön