01 / 07 / 2024

Milyarder Bitcoin yatırımcısıdan şoke eden açıklama! Bitcoin 500 bin dolar olacak dedi, ortalık karıştı!

Milyarder Bitcoin yatırımcısıdan şoke eden açıklama! Bitcoin 500 bin dolar olacak dedi, ortalık karıştı!

Milyarder yatırımcı Mike Novogratz, kripto para piyasasında meydana gelen son çalkantının “tam teşekküllü bir kredi krizi” olduğunu açıkladı. En kötünün geride kalacağını belirten Novogratz'ın Bitcoin'in 500 bin dolar olacağını açıkladı.



"KALP DOKTORUM 1 MİLYON DOLAR KAYBETTİ"

Bloomberght HT'de yer alan habere göre; Novogratz, düzenleyicileri yatırımcıları korumak için yeterince adım atmadığını ve kurumların büyük miktarda kaldıraç kullanmasına izin verdiğini iddia etti. Kripto düşüşünü finansal krizde Lehman Brothers'ın çöküşüyle ​​karşılaştıran Novogratz sektörde daha fazla şeffaflık çağrısı yaptı.

Novogratz, "SEC'in ne yapması gerektiğini, yapabileceğini veya yapmış olabileceğini bilmiyorum, ancak perakende yatırımcıları korumak için fazla bir şey yapmadılar" ifadelerini kullandı ve kalp doktorunun yakın zamanda Celsius'un çöküşünde 1 milyon dolar kaybettiğini söyledi.

Kripto parası olanları sevindirecek haber! Bitcoin’de flaş hareket yaşanıyor!"BITCOIN 500 BİN DOLAR OLACAK"

Kripto varlık piyasasında “en kötünün geride kaldığını” açıklayan Novogratz  şu ifadeleri kullandı:

“Mevcut sorunlar perakende yatırımcılarıarasında güvensizliği artırmış olsa da, özellikle dünya çapındaki merkez bankaları enflasyonla mücadele ederken Bitcoin argümanı hala güçlü olarak dikkat çekiyor.” 

Bitcoin'i değeri artacak "anti-popülist" bir varlık olarak tanımlayan Novogratz dünyanın en büyük kripto varlığının eninde sonunda 500 bin dolara ulaşacağını iddia etti.

İŞTE KRİPTO PARA PİYASASINDA SON DURUM

BitcoinBTC23.648,4 USD
EthereumETH1.590,24 USD
TetherUSDT1,0001 USD
USD CoinUSDC0,9999 USD
BNBBNB267,4 USD
XRPXRP0,37225 USD
CardanoADA0,5210 USD
Binance USDBUSD0,9999 USD
SolanaSOL45,047 USD
DogecoinDOGE0,072668 USD

Kripto paraların sonu geliyor mu? Kriptolar sallantıda! Yatırımcılara şok uyarı! 

Bitcoin 5 haftanın ardından 23 bin doları aştı! 

Kripto parası olanları sevindirecek haber! Bitcoin’de flaş hareket yaşanıyor!

Elektrikli scooter fiyatları ne kadar? Piyasadaki en popüler scooterlar! İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yapı Kredi’den kredi çekmek isteyenlere müjde! Bu kredide 3 ay ödeme yok


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön