03 / 05 / 2024

Yapı Kredi’den kredi çekmek isteyenlere müjde! Bu kredide 3 ay ödeme yok

Yapı Kredi’den kredi çekmek isteyenlere müjde! Bu kredide 3 ay ödeme yok

Yapı Kredi Bankası yayımladığı açıklama ile acil nakit yardım ihtiyacı olanlara kredi verileceğini açıklarken, bu kredide 3 ay erteleme talebinin bulunacağını açıkladı. İşte detaylar…



Yapı Kredi Bankası, milyonlarca kişi için önem arz eden çok önemli bir duyuru yaparak yeni kampanyanın başladığını duyurdu. Banka, aynı zamanda yeni kampanyanın ayrıntılarını da paylaştı. Acil nakit ihtiyacı olan kişiler tarafından önem gösterilen üç ay ertelemeli bireysel kredi kampanyasının ayrıntıları belli oldu. Yapı Kredi, üç ay ertelemeli kredi verebileceğini söylerken, metinde kredi çeken müşteriler kredi ödemelerine üç ay sonra başlayabileceği kaydedildi. Açıklanan duyuruda TC kimlik numarası ile üç ay ertelemeli kredi kampanyasına başvuru yapılabileceği bildirildi.

ÜÇ AY GERİ ÖDEME YAPILMIYOR

Yapı Kredi Bankası tarafından aktarılan duyuruda üç aya kadar ertelemeli kredi başvurusunu, Yapı Kredi Mobil ya da Bireysel İnternet Şubesi ile hemen gerçekleştirebileceğiniz açıklanarak Yapı Kredi Mobil ya da İnternet Şube kanallarından kullanım yapmak için, kampanya giriş ekranında “üç aya kadar ertelemeli kredi” kampanyası ile seçilmesi gerektiği bildirildi.

Yapı Kredi’den kredi çekmek isteyenlere müjde! Bu kredide 3 ay ödeme yok


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön