18 / 05 / 2024

Yapı Kredi’den kredi çekmek isteyenlere müjde! Bu kredide 3 ay ödeme yok

Yapı Kredi’den kredi çekmek isteyenlere müjde! Bu kredide 3 ay ödeme yok

Yapı Kredi Bankası yayımladığı açıklama ile acil nakit yardım ihtiyacı olanlara kredi verileceğini açıklarken, bu kredide 3 ay erteleme talebinin bulunacağını açıkladı. İşte detaylar…



İŞTE ÜÇ AY GERİ ÖDEME GEREKTİRMEYEN KREDİNİN AYRINTILARI

Üç ay geri ödeme gerektirmeyen kampanyanın ayrıntılarına ile ilgili yapılan açıklamanın devamında şu ifadeler kullanıldı:

Kampanya seçildikten sonra, ilk taksit tarihi; değiştirilmedikçe kredi açılış gününden azami yüz yirmi gün sonrası olacak şekilde gelecektir.

Kampanyanın azami vadesi ödemesiz dönem dahil otuz altı ay olup, en fazla doksan gün öteleme seçeneği sunulmaktadır.

Ödemesiz dönemlere ait faiz tutarı ilk taksite yansıtılır.

Bankamız tarafından tanımlanan ön onaylı limitiniz olması durumunda, limit tutarınıza kadar kredi kullanabilirsiniz. Ön onaylı limitler sonrası tekrar değerlendirme yapılabilir, bankamızca limitleriniz kredi kullanımından önce düşürülebilir veya tamamen iptal edilebilir.

TALEP EDİLEN TUTARIN ALTINDA BİR TUTAR ONAYLANABİLİR

Kredi başvurunuz bankamız politikaları çerçevesinde değerlendirilir ve uygun olması durumunda kullandırım yapılabilir. Banka değerlendirmesi sonrasında başvurunuz olumsuz sonuçlanabilir ya da talep ettiğiniz tutarın altında bir tutarda onaylanabilir.

Kullandırım ve başvurunun Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’nden yapılması durumunda “Mobilden ve İnternetten Anında Şubesiz Kredi” menüsündeki tüm koşullar üç Aya Kadar Ertelemeli Kredi için de geçerlidir.

 Yapı Kredi’den kredi çekmek isteyenlere müjde! Bu kredide 3 ay ödeme yok

EDİTÖR NOTU: Bu haber 20 Temmuz 2022 tarihinde saat 15.10’ta yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,58 Türk Lirası, euro 17,99 Türk Lirası, altının gramı ise 965 Türk Lirası değerinde.

Araba sahibi olmak isteyenlere kötü haber! Dolar ve euronun eşitlenmesi otomobil sektörünü vurdu

KPSS puanı ile kamu personeli aranıyor! Başvurmak için elinizi çabuk tutun

Elon Musk Twitter ile mahkemelik oluyor! Dünyanın en zengin insanı öyle bir şey yaptı ki

 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön