30 / 04 / 2024

Milyarder iş insanından Bitcoin tahmini!

Milyarder iş insanından Bitcoin tahmini!

Kripto para birimlerinde yaşanan satışlar sonrasında Bitcoin fiyatları düşüşe geçti. Zirvesinden yüzde 40 oranında uzaklaşan Bitcoin toparlanmaya çalışırken milyarder iş insanı Barry Sternlicht'ten Bitcoin'e yönelik yeni tahmin geldi. 



Lider Kripto Para birimi Bitcoin sert fiyat hareketler yaşamaya devam ediyor. Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre; 69 bin dolardan düşüşe başlayan ve 42 bin dolara kadar düşen Bitcoin dar banda sıkıştı. Tarihi yüksek seviyesinden yüzde 40 oranında uzaklaşan Bitcoin 2021 yılı ortalama fiyat sınırında işlem görüyor. Koronavirüsün Omicron varyantı ve Fed'in faiz artırma ihtimalleri kripto paralar üzerinde etkili olmaya devam ediyor. Küresel enflasyonun yükselmesi ve Fed'in faiz artırmasıyla beraber dolarda güçlenme ihtimali yatırımcıların yönünü değiştiriyor.

Milyarder iş insanından Bitcoin tahmini!

Kripto paraların genelinde de düşüş eğilimi yaşanıyor. Bitcoin bugün itibarıyla 2021 yılı yılı ortalaması olan 47 bin 272 doların hafif üstünde 48 bin Dolar civarında işlem görüyor.

FİYATLAR SIKIŞTI

Bitcoin'de fiyatlar 47 bin dolar ile 50 bin dolar arasına sıkıştı. 50 bin dolara ulaştığında satış hareketleriyle karşılaşan Bitcoin yatırımcıları küçük kâr hareketlerinde bulunuyorlar. Güne 47 bin 657 dolardan başlayan Bitcoin gün içinde en düşük 47 bin 466 dolar, en yüksek de 48 bin 738 dolar seviyesine ulaştı. Saat 08:34 itibarıyla 48 bin 170 dolardan alıcı buluyor. Ethereum ise yataya yakın seyirde ve 4112 dolar seviyesinden işlem görüyor. 

Milyarder iş insanından Bitcoin tahmini!

MİLYARDER İSİMDEN 1 MİLYON DOLAR TAHMİNİ

4.2 milyar dolarlık servete sahip olan Starwood Capital Group'un yönetim kurulu başkanı Barry Sternlicht, Bloomberg TV'ye önemli açıklama yaptı. Bitcoin'in hiç hacklenmediğini dile getiren Sternlicht dünyada sadece 21 milyon Bitcoin'in bulunduğunu ve kendisinin de mal varlığının yüzde 2-3'üyle Bitcoin aldığını belirtti. 

Bitcoin fiyatının 1 milyon doları bulacağını söyleyen Sternlicht "Bitcoin’in değeri 1 milyon doları bulabilir. Çünkü sadece ABD’deki yatırımcılar değil, tüm dünya anlayacak ki daha fazla üretilemeyen şeyin adı Bitcoin’dir" ifadesini kullandı.

Kripto paralar Türkiye için neden önemli?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön