08 / 05 / 2024

Milyonlara faizsiz konut kredisi müjdesi!

Milyonlara faizsiz konut kredisi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sunulan haklardan bir tanesi de faizsiz konut kredisi. Peki faizsiz konut kredisi nasıl alınır? Faizsiz konut kredisi başvurusu nasıl yapılır?



Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Kaya milyonlarca kişi tarafından merak edilen faizsiz konut kredisi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Sosyal Güvenlik Kurumu, 2022 yılında da 0 faizli kredi destek uygulamasını başlatmış oldu" şeklinde konuştu.

Milyonlara faizsiz konut kredisi müjdesi!

CNNTürk'ün aktardığına göre, yine milyonlarca kişi tarafından merak edilen SGK 0 faizli konut kredisinden kimler faydalanabilir sorunu da yanıtlayan Özgür Kaya, şunları söyledi: "Bu 0 faizli krediye başvurmak için sigortalının kendisi ya da geride kalan hak sahibindeki eş, çocuk, anne ya da babalar bu krediden yaralanabilecekler" 

Milyonlara faizsiz konut kredisi müjdesi!

Yine merak edilen hak sahibi aldığı kredinin ödemesini nasıl yapacak? sorusunu da yanıtlayan Kaya, şöyle konuştu: "Gelir veya aylık alan emeklimizin aylığının 4'te 1'i nispetinde kesilmek suretiyle 0 faizli olarak konut sahibi olabilecekler" 

Yüzde yüz faiz indirimi almak ister misiniz? O kişiler kredilerde faiz ödemeyecek!

Başvuran alıyor! 100 bin TL faizsiz kredi veriliyor!

Emlakta 2022 nasıl geçecek?

Kripto para platformları nasıl işliyor? Bitcoin'le neler değişti?


Geri Dön