29 / 04 / 2024

Milyonlara son dakika müjdesi! Çalışan ve emeklilere 7 bin 200 TL verilecek! Ödemeler bu cuma başlıyor! Hemen başvurun!

Milyonlara son dakika müjdesi! Çalışan ve emeklilere 7 bin 200 TL verilecek! Ödemeler bu cuma başlıyor! Hemen başvurun!

Çalışmalarına devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ‘Haydi e-devlete’ sözüyle yaptığı açıklamada sosyal yardım müjdesi verdi. Bakan Yanık yaptığı açıklamada hayata geçirilen sosyal yardım uygulamasına çalışanlar ve emeklilerin de başvurabileceğini kaydetti. İşte detaylar...



EMEKLİLER DE BAŞVURABİLECEK Mİ?

Yine konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, genel şartları taşımaları ve hanede kişi başı düşen gelirin net asgari ücret tutarının 3'te birlik kısmından az olması koşuluyla; SSK emeklileri, BAĞKUR emeklileri, Emekli Sandığı emeklileri SSK, BAĞKUR ve Emekli Sandığı emeklilerinin dul, yetimleri yararlanabiliyor.

Milyonlara son dakika müjdesi! Çalışan ve emeklilere 7 bin 200 TL verilecek! Ödemeler bu cuma başlıyor! Hemen başvurun!

ÖDEMELER CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR

Bakan Derya Yanık yaptığı açıklamada Temmuz ayında gerçekleştirilen başvuruların onaylanması durumunda cuma gününde itibaren ödemelerin başlayacağını dile getirdi. Bakan Derya Yanık yaptığı açıklamada ayrıca Temmuz ayında başvuran vatandaşların Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından hak sahipliklerinin onaylanması durumunda bu onayı takip eden ilk ödemede başvurdukları ay dahil olmak üzere destek ödemesi alacaklarını söyleyerek. "Ödemeler bu cuma başlıyor. Haydi e-Devlet’e!” dedi.

Asgari ücrette büyük müjde! Asgari ücrete bir zam daha geliyor! Hemen bu son dakika açıklamasına bakın!

İslam Memiş borç kuralını açıkladı! Borcu olanlar dikkat! Buna uymazsanız batarsınız

Altında son dakika! Bir anda sert zemine çakıldı! 1 gram bile altını olan hemen baksın! 24 Temmuz 2022 altın fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön