02 / 05 / 2024

Milyonlarca çiftçiye Bakan Kirişci'den müjde! Mazot ve gübre desteği ödemeleri bugünlerde yapılacak! Son dakika!

Milyonlarca çiftçiye Bakan Kirişci'den müjde! Mazot ve gübre desteği ödemeleri bugünlerde yapılacak! Son dakika!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, milyonlarca çiftçinin dört gözle beklediği mazot ve gübre desteği ile ilgili konuştu. Peki mazot ve gübre desteği ödeme tarihleri belli oldu mu? Mazot ve gübre desteği ne zaman verilecek? İşte merak edilen detaylar...



Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Güvenilir Ürün Zirvesi ve Feed the Future ödül töreninin açılışında açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişci, burada yaptığı açıklamasında, milyonlarca çiftçinin dört gözle beklediği mazot ve gübre desteği ile ilgili de konuştu. 

Türkiye'nin global bir oyuncu olduğunu belirten Kirişci, "Tahıl koridoru, esirlerin mübadelesi başta olmak üzere son dönemdeki pek çok uluslararası konuda kendini göstermiş bir ülke olarak artık bu yeni yüzyılda yeni bir vizyonla yolumuza devam etmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı ve kaynakların sınırlı olduğuna, bu nedenle en verimli şekilde kullanılması gerektiğine dikkat çekti. 

Milyonlarca çiftçiye Bakan Kirişci den müjde! Mazot ve gübre desteği ödemeleri bugünlerde yapılacak! Son dakika!

Çiftçi Kayıt Sistemi'ni e-devlete taşıdıklarını anımsatan Bakan Kirişci, "Artık vatandaşlarımız, kendi üretimlerini kendileri belirlemeyecek. Bizim yönlendirmemizle bir üretim planlamasını da gündeme getiren bir uygulamayla üreticilerimiz neyi, nerede, ne kadar üretebileceklerine karar vermiş bir Bakanlığın uygulamasını kullanarak kendi üretimlerini de yapıyor olacaklar" şeklinde konuştu ve Bakanlık olarak göreve geldikleri günden beri "Daha iyi, iyinin düşmanıdır" diyerek hükümetin 20 yılda yaptıklarına yenilerini ekleme çabasında olduklarının altını çizdi. 

Bakan Kirişci, açıklamasının devamında milyonlarca çiftçinin dört gözle beklediği mazot ve gübre desteği ile ilgili de konuştu.

Peki mazot ve gübre desteği ödeme tarihleri belli oldu mu? Mazot ve gübre desteği ne zaman verilecek? İşte merak edilen detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön