Ekonomi

Milyonlarca emekliye erken bayram müjdesi! Bayram ikramiyeleri...

Emeklinin gözü kulağı gelecek ikramiye haberinde. Geçen sene 1.100 TL olarak verilen emekli bayram ikramiyesinin bu sene ne olacağı merak konusu oldu. Peki emekli bayram ikramiyesi ne olacak?Geçen sene 1

Emeklinin gözü kulağı gelecek ikramiye haberinde. Geçen sene 1.100 TL olarak verilen emekli bayram ikramiyesinin bu sene ne olacağı merak konusu oldu. Peki emekli bayram ikramiyesi ne olacak? Konuya ilişkin konuşan Prof. Dr. Cem Kılıç önemli açıklamalarda bulundu.

Emeklinin gözü kulağı gelecek ikramiye haberinde. Geçen sene 1.100 TL olarak verilen emekli bayram ikramiyesinin bu sene ne olacağı merak konusu oldu. Peki emekli bayram ikramiyesi ne olacak? Emekli ikramiyeleri ne kadar artacak? Emekli ikramiyeleri için beklenen müjde geldi..

Kurban ve Ramazan Bayramları'nda her sene emeklilere verilen ikramiyenin bu senede artırılması konuşuluyor. Peki emeklilerin bayram ikramiyeleri bu sene ne kadar olacak? Emekli ikramiyesinde erken bayram müjdesi geldi. İşte Prof. Dr. Cem Kılıç'ın bu sorulara yanıtı...

Milliyet Gazetesi'nde yer alan haber göre, Prof. Dr. Cem Kılıç şu ifadeleri kullandı: "Emeklilere ikramiye uygulaması 2018 yılında başladı. 2018'de yılda 2 kere olmak üzere bütün emeklilere 1000 lira bayram ikramiyesi verilmişti. Geçen yılda bu rakam 1.100 liraya çıkarıldı. 

"2 BİN LİRA SEVİYESİNE ÇEKİLEBİLİR"

Bu sene ise enflasyondaki hareketlilik, memur maaş zamları bu çerçeve üzerinden üzerinden düşündüğümüz zaman bu sene bu rakamın en düşük emekli maaşına çekilmesi gibi bir talep ortaya çıktı. Hükümet bu talebi değerlendirecektir. Benim tahminime göre emekli ikramiyesi 2000 lira civarına çekilebilir." 

Milyonlara emekli maaşı ve ikramiye müjdesi! Duyan koşuyor!

Emekliler müjde! Bayram ikramiyesi 4 bin lira olacak! 

Emeklilikte yaşa takılanlar dikkat! İşte o kritik şartlar!