28 / 07 / 2024

Milyonları ilgilendiren son dakika müjdesi! Görüşmeler başladı! İşte EYT’nin çıkacağı tarih!

Milyonları ilgilendiren son dakika müjdesi! Görüşmeler başladı! İşte EYT’nin çıkacağı tarih!

EYT ile emekli olmayı bekleyen milyonlarca vatandaş için müjdeli haber ilk ağızdan geldi. EYT’nin çıkacağı tarih açıklandı.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


AÇIKLAMA GELDİ, EYT O TARİHTE ÇIKIYOR

EYT’nin ne zaman çıkacağına yönelik kamuoyunda oluşan sorular güncelliğini korurken, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, çok önemli son dakika açıklamalarında bulundu ve konuya açıklık getirdi.

Çalışmalarına başlayan mecliste ilk gündemlerinin Emeklikte Yaşa Takılanlarla ilgili olduğu açıklamasını yapan Mustafa Elitaş, diğer siyasi partilerin destek vermesi durumunda, EYT’nin çok kısa sürede yasalaşacağını kaydetti.

Milyonları ilgilendiren son dakika müjdesi! Görüşmeler başladı! İşte EYT’nin çıkacağı tarih!

Mustafa Elitaş, “Dört maddeden oluşan EYT kanun teklifi, siyasi parti grupları katkı sağlarlarsa umuyorum ve diliyorum ki kısa sürede bitirebiliriz. Teklifin bütünü üzerinde yaptığımız görüşmelerde bunu değerlendirebiliriz. EYT kanunu temel bir kanun özelliğinde değil, dört maddelik bir teklif olduğundan, Genel Kurul’da görüşme süresi on saatlik bir periyod. Eğer parti grupları dört veya beş parti grup önerisi verirse, tüm bunlar iki saat zaman alır.  VE EYT konusu, çarşamba günü nihayete erer” bilgisini verdi.

  Hak sahiplerine paraları yatmaya başladı… 2.500 TL’ye varan doğalgaz desteği nasıl alınır?

İhtiyacı olan kaçırmasın… Ziraat Bankası başvurana belgesiz, şartsız 50 bin TL veriyor!

İşsiz kalan 10 binlerce vatandaşın yüzü gülecek... 6 bin TL’ye kadar işsizlik maaşı yatıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön