16 / 05 / 2024

MIUI 14 nasıl yüklenir? İşte 29 Aralık 2022 MIUI alacak telefonlar!

MIUI 14 nasıl yüklenir? İşte 29 Aralık 2022 MIUI alacak telefonlar!

Android 13 sürümünü temel alan yeni arayüz, kullanıcılara pek çok yenilik sunuyor. Peki MIUI 14'ü nasıl kurarsınız? İşte bütün ayrıntılar...



MIUI 14 nasıl yüklenir?

Xiaomi, MIUI 14 güncellemesini Şubat ayında ilk akıllı telefon serisine sunmaya başlayacak. Yazılım başlangıçta Xiaomi 12 serisi, Redmi K50 serisi ve en son Xiaomi Mix Fold 2 amiral gemilerinde mevcut olacak. Şirket yakında ikinci ve üçüncü tarafları açıklayacak. Lütfen Zaman Çizelgesi'nin Çinli kullanıcılar için olduğunu unutmayın. Gelecekte küresel kullanıcılar için gerekli önlemler alınacaktır.

ShiftDeleteNet'ten Yiğit Can Polat'ın haberine göre; Xiaomi tarafından düzenlenen bir etkinlik, yeni arayüzün önemli detaylarını ortaya çıkardı. İlk olarak, artık kullanmadığınız temel uygulamaların çoğunu kaldırabilirsiniz, ancak sisteminiz buna izin vermediği için kaldıramazsınız. Ayrıca Xiaomi, çok oyunculu oyunlar başta olmak üzere uygulamaların çalışmasını kolaylaştıran Photon Engine teknolojisi sayesinde üçüncü parti uygulamaların yüzde 22 daha az güç tükettiğine dikkat çekiyor.

Firmadan gelen bir diğer iddia da sistemin performansının önemli ölçüde iyileştiği yönünde. Android 13 ve MIUI 14 ikilisi, sistem akıcılığını %88 artırıyor. Buna rağmen güç tüketimi yüzde 16 iyileştirildi. Geliştirilmiş sistem performansına rağmen Xiaomi verileri, MIUI 14'ün öncekinden yüzde 23 daha az yer kapladığını gösteriyor.

Bu sonuç, MIUI ara yüzünün revizyonu ve yeniden geliştirilmesi yoluyla elde edilir. Yeni MIUI 14, eski sürüme göre daha hızlı, daha kararlı ve daha az yer kaplıyor. Yalnızca Snapdragon 8 Gen 1, 8 Gen 1+ ve yeni Snapdragon 8 Gen 2 işlemcilere sahip modellerin bu yenilikler için optimize edildiğini unutmayın. MIUI 14, yeni "Süper Simgeler" adı verilen başka bir özellik sunar. Ana ekranınıza farklı simgeler eklemenizi sağlayan bu özellik, daha canlı temalar oluşturmanıza olanak sağlıyor.

Bu Xaiomi telefonlara MIUI 14 verilecek!MIUI 14 alacak ilk Xiaomi telefonlar!

- Xiaomi 12S Ultra
- Xiaomi 12S Pro
- Xiaomi 12S
- Xiaomi 12 Pro
- Xiaomi 12 Pro Dimensity Edition
- Xiaomi 12
- Xiaomi MIX Fold 2
- Redmi K50 Pro
- Redmi K50
- Redmi K50 Extreme Edition
- Redmi K50 Gaming Edition

Kripto para piyasası için müjde!
Samsung Android 13 alacak telefon listesini genişletti! Liste yenilendi!
Para piyasası fonlarına ters repo kısıtlaması!

Geri Dön