26 / 05 / 2024

Mobilya kiralama devri başladı!

Mobilya kiralama devri başladı!

Kelebek Mobilya, Türkiye'nin önde gelen mobilya sektörü markalarından biri olarak bilinen bir ilke imza atıyor. Mobilya kiralama seçeneğini müşterilerine sunmak için mobilyakirala.com.tr ile iş birliği yapıyor.



Kelebek Mobilya Marka Direktörü Serkan Kaplan, ekiplerin uyumlu çalışmasıyla kusursuz bir sürece imza atıldığını belirtti ve şunları söyledi:

“Kelebek Mobilya olarak kurulduğumuz ilk günden bugüne kadar sektörümüzde ilklerin temsilcisi olduk. Şimdi de mobilya sektörüne yeni bir soluk getirerek mağaza içinde kiralama dönemini başlatıyoruz. İlk etapta Ankara’daki şubelerimizde test amaçlı hayata geçecek uygulama, daha sonra 200’ün üzerindeki mağazamızda da kullanılabilecek. Bu süreçte emeği geçen ekiplere teşekkür etmek istiyorum.” 

Mobilyakirala.com.tr Genel Müdürü Çiğdem Özgül ise Kelebek Mobilya ile ortak bir sinerji yaratmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, Mobilyakirala.com.tr Türkiye’de ilk mobilya kiralama uygulaması olma özelliğini taşıyor. Uluslarası anlamda da sıkça tercih edilen uygulamanın mobilya kiralama modeli, ev ve ev dekorasyonu alanında sektöre yeni bir soluk getiriyor. Biz de mobilya sektörünün başarılı firması Kelebek Mobilya ile iş birliği yapmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu iş birliğiyle birlikte Kelebek Mobilya, müşterilerine hem satın alma hem de kiralama seçeneği sunarak daha geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmeyi hedefliyor. Kelebek Mobilya'nın sektördeki liderliği ve mobilyakirala.com.tr'nin deneyimi, müşterilere daha esnek ve uygun maliyetli bir mobilya deneyimi sunmayı amaçlamaktadır.

iPhone 11 Babalar Günü'ne özel Vatan Bilgisayar'da!
BİM'den Xiaomi Redmi Note 11 Pro müjdesi! Yeniden stoklara geldi, fiyatını duyan şaştı kaldı!
Fiat Egea almak için asgari ücretlinin ne kadar çalışması gerek? Otomobil sahibi olmak artık imkansız mı?

Geri Dön