02 / 05 / 2024

Mobilyacı İş Adamları Derneği Kaymakam Osman Ateş’i ziyaret etti!

Mobilyacı İş Adamları Derneği Kaymakam Osman Ateş’i ziyaret etti!

Mobilyacı İş Adamları Derneği (MOBİAD) yönetim kurulu üyeleri Mustafa Durmuş, Zafer Ofluoğlu, Cem Çapkınoğlu, Hasan Akpınar, Ali Sadık ve İlyas Bektaş İlçe Merkez Kaymakamı Osman Ateş’i makamında ziyaret etti...



MOBİAD Başkanı Alper Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Durmuş, Zafer Ofluoğlu, Cem Çapkınoğlu, Hasan Akpınar, Ali Sadık ve İlyas Bektaş Trabzon İlçe Merkez Kaymakamı Osman Ateş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Ziyaret esnasında MOBİAD’ın Büyük projesi Mobilya Şehri, Mobilya üreticilerinin yer sıkıntısı, Mobilyacıların kalifiye eleman sorunları konuşuldu.


Mobilyacıların kalifiye eleman sorunu çözümü için meslek liselerinin öneminden bahsedildi.


Bektaş: Biz Mobilyacıların şuandaki en büyük sorunu “kalifiye eleman sorunu ”dur. Bu sorunu aşmak için eğitim çok önemlidir. Endüstri meslek liselerine gereken önem verilmelidir. Biz MOBİAD olarak endüstri meslek liselerinin yeterli seviyeye çıkması için elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.


Kaymakam Osman Ateş: “Endüstri meslek liselerinin yeterli seviyeye çıkması, yeterli verim alınabilmesi için biz idareciler olarak size maddi, manevi destek olmak isteriz. KTÜ’nün varlığı bu konuda büyük avantajdır.”


Kaymakam Osman Ateş ziyaretin sonunda "Derneğiniz kent halkına, iş adamlarına, iş kadınlarına, çalışanlara hayırlı olsun." Dedi.



Geri Dön