28 / 04 / 2024

Modalife yaz kampanyasında yatak baza hediye ediliyor! 6 bin liraya varan indirimler yapılıyor

Modalife yaz kampanyasında yatak baza hediye ediliyor! 6 bin liraya varan indirimler yapılıyor

Yaz mevsiminin gelmesi ve düğün sezonun başlamasıyla birlikte evlilik hazırlığında olan çiftlerin cebini rahatlatacak haber Modalife'dan geldi. Modalife yaz kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında 6 bin lirayı bulan indirimler yapılacak. İşte detaylar...



Bu yaz yeni evlenecek çiftlere ve evindeki mobilyaları değiştirmek isteyenlere fırsat kampanyası Modalife'dan geldi. Modalife, başlattığı yaz kampanyası kapsamında müşterilerine tüm yatak odası modelleri alımlarında hem baza hem de yatak hediye edecek.

 

Modalife yaz kampanyası kapsamında "Alize, Demre, Urla, Bianco, Blueline, Grand" yatak odası alımlarında baza ve yatak hediye edilecek.

Kısa bir süre devam edecek yaz kampanyasıyla, yaklaşık 6 bin TL müşterinin cebinde kalacak.

Kampanyayla ilgili bilgi veren Modalife Kurumsal Satış Direktörü Haluk Özel, şimdiye kadar sektörde "eşi benzeri olmayan" bir kampanya başlattıklarını ifade etti.

Haluk Özel, kampanyayla ilgili şu bilgileri verdi:

Modalife Düğün Paketi'nde yer alan 'Yatak+Baza Hediye' kampanyası ile birlikte şimdi de yetişkin yatak odası alımlarında hem yatak hem de baza hediye ediyoruz.  Alize, Demre, Urla, Bianco, Blueline ve Grand yatak odası alımlarında geçerli olan kampanya, tüketiciye büyük bir avantaj sağlıyor. Hediye edilen ürünler ise 150x200 ebatlarında yüksek depolama alanına sahip tek kapaklı, çift gözlü baza ve yine 150x200 ebatlarında konforlu bir pro yatak. Kampanya çerçevesinde sektördeki karşılığı 6-7 bin TL'yi bulan yatak ve baza hediye olarak tüketiciye verilecek, bu tutar tüketicinin cebinde kalacak.

 Modalife yaz kampanyasında yatak baza hediye ediliyor! 6 bin liraya varan indirimler yapılıyor

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön