28 / 04 / 2024

Mondihome Babalar Günü için Lucia TV koltuğunda indirim yaptı! İşte indirimli fiyat

Mondihome Babalar Günü için Lucia TV koltuğunda indirim yaptı! İşte indirimli fiyat

Mobilya sektörünün liderlerinden olan Mondihome, Babalar Günü’nün yaklaşmasıyla özel bir indirim süreci başlattı. Yeni ürünü olan ‘Lucia TV’, evin kahramanları olan babalara özel bir hediye olabilecek şekilde indirimli fiyatıyla satışa sunulmuştur. 



Babalar Günü’ne sayılı günler kala indirim ve özel kampanyalar başlatan önemli markalardan biri de Mondihome oldu. Mondihome, kısa süre önce satışa sunduğu konforlu ve estetik görünümüyle dikkat çeken ‘Lucia TV’ koltuğunun fiyatını düşürdü. Uygun fiyatlarda satışa sunulan bu koltuk Babalar Günü’nde hediye almak isteyen kişiler için ideal bir seçenek haline geldi. İşte Mondihome’un Babalar Günü’ne özel fiyatla sunduğu Lucia TV koltuğunun fiyatları ve indirim süresi hakkındaki tüm detaylar haberimizde… 

Özel tasarımıyla indirimli Lucia TV koltuğu

Mondihome tarafından açıklanan bilgiye göre, her sene özel günlerde yaptığı indirimi bu yıl için de yapıyor. Yeni ürünü olan Lucia TV koltuğunu Babalar Günü’ne özel kaçırılmayacak bir fiyatta sundu. Şık ve konfor görünümüyle dikkat çeken bu ürün, her evin atmosferine hitap ediyor. Rahat ve keyifli hissettirecek bu hediye Babalar Günü için ideal olarak görüldü. Ayrıca Mondihome tarafından sunulan bu ürünün uzun oturma süreleri için uygun olduğu kabul ediliyor. Sırt ve omurga sağlığını destekleyen ergonomik tasarımıyla tüm babaların beğenebileceği bir hediye olarak karşımıza çıkıyor. 

 


Geri Dön