29 / 04 / 2024

Motorine büyük zam sonrası piyasada dolaşan bomba iddia

Motorine büyük zam sonrası piyasada dolaşan bomba iddia

FED faiz kararını açıkladı dolar vites yükseltip yeniden 17,24 seviyene yükseldi olan yine motorine oldu. Motorine geleceği söylenen büyük zam FED'in açıklamasından sonra duyuruldu. Mazot zammından sonra piyasada bomba bir iddia gündeme getirildi.



KAÇAK MAZOT SATIŞLARI PATLADI!

Akaryakıt istasyonlarında 28 lira 97 kuruşa satılan motorine 16 Haziran'dan itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 27 kuruş zam yapılması kararı alındı.

Zamdan sonra bir litre mazotun fiyatı 30 lirayı aşarak 30,24 TL oldu.

Piyasa uzmanları zamlar sadece akaryakıta gelmekle kalmayacağını söz konusu artışların gıda başta olmak üzere pekçok ürünün fiyatını artıracağını ifade etti.

Öte yandan mazotun 30 lira sınırını aşmasıyla birlikte merdiven altında üretilen mazotlar piyasada gözle görülür bir şekilde satılmaya başlandı.

Söz konusu kaçak mazotun akaryakıt istasyonlarında satılan üründen 5 lira daha ucuza piyasaya sürüldüğü öğrenildi.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön