11 / 05 / 2024

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO Genel Müdürü oldu! 

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO Genel Müdürü oldu! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Gökhan Özer, 31 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla, istifa ederek görevinden ayrıldı. Şirket, Genel Müdürlük görevine yeni bir isim atadı. Peki görevinden istifa eden Gökhan Özer'in yerine hangi isim göreve getirildi? İşte Pera GYO'nun yeni genel müdürü...



Pera GYO tarafından, Gökhan Özer'in istifasının kabulüne, boşalan Genel Müdürlük görevine Muhammed Halit Sönmez'in atanmasına karar verildi. 

YÖNETİM KURULU KOMİTELERİ DE BELİRLENDİ 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ağustos ayının ortalarında, Kamuyu Aydınlatma Platformu'da yönetim kurulu komitelerini belirlediğini de duyurmuştu. Bu kapsamda, Yönetim Kurulu Kararı ile Riskin Erken Saptanması Komitesi, Denetim Komitesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi kurulmuştu. Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından yapılan açıklamayla  Kurumsal Yönetim Komitesi'nde 3 kişinin yer almasına ve Murat TAŞYÜREK (Başkan) ve Halil ÜRÜN'ün (Üye) komite üyeliklerine atanmasına, Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Berati USTA'nın Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmasına, Denetim Komitesi'nin 2 Bağımsız Yönetim Kurulu üyesinden meydana gelmesine ve Murat TAŞYÜREK (Başkan) ve Sami DUMAN'ın (Üye) komite üyeliklerine atanmasına, Riskin Erken Saptanması Komitesi'nin 2 kişiden meydana gelmesine ve Murat TAŞYÜREK (Başkan) ve Sami DUMAN'ın (Üye) komite üyeliklerine atanmasına karar verildiği duyurulmuştu. 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
31.08.2022 tarihinde şirket yönetim kurulunun gerçekleştirdiği toplantıda;

Şirketimiz Genel Müdürü Sayın Gökhan ÖZER 31.08.2022 tarihi itibarıyla istifa ederek görevinden ayrılmıştır. Gökhan Özer'in istifasının kabulüne,

Sayın Gökhan ÖZER 'den boşalan Genel Müdürlük görevine Muhammed Halit SÖNMEZ'in atanmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

Sayın Gökhan ÖZER 'e şirketimize olan katkılarından dolayı teşekkür eder, iş hayatında başarılar dileriz.

Kamuoyuna saygılarımızla.

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Komitelerini belirledi!

Pera GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

Pera GYO 2021'de 2.4 milyon TL kira geliri elde etti!


Geri Dön