09 / 05 / 2024

Müjde! Nissan modellerinde yaz kampanyası: 60 bin TL'ye kadar nakit indirim desteği sağlanacak!

Müjde! Nissan modellerinde yaz kampanyası: 60 bin TL'ye kadar nakit indirim desteği sağlanacak!

Nissan otomobil modellerine yaz kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda Nissan otomobillerinde, 25 bin TL ile 60 bin TL arasında kadar nakit indirim desteği sunuyor. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar...



Yeni Nissan Qashqai ve Qashqai e-POWER ayrıcalıkları

2023 model yeni Nissan Qashqai, beş farklı sürüş modu, üstün sürüş performansı, güçlü ve tasarruflu motoru ile daha da geliştirilen teknolojik ve  konfor özellikleriyle segmentindeki iddiasına devam ediyor. Ayrıca Nissan Qashqai hafif hibrit (mild-hybrid) teknolojisini sınıfında 4x4 çekiş sistemiyle sağlıyor. Üst düzey akıllı güvenlik özellikleri olan Qashqai, ferah iç mekanı ve panoramik cam tavan özellikleri ile de dikkat çekiyor.

Yeni Nissan Qashqai almak isteyen kişiler için hafif hibrit versiyonların Designpack, Tekna ve Skypack donanım seviyelerinde geçerli temmuz kampanyası kapsamında 200 bin liraya 12 ay yüzde 0,99 faiz imkanı sağlanıyor. Tüm donanım seviyelerinde tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 45 bin Türk Lirası nakit indirim fırsatı ise Nissan Qashqai alıcılarını bekliyor.

Yeni Nissan X-Trail, sağlanan temmuz kampanyası kapsamında 60 bin Türk Lirası nakit indirim desteği ile dikkati çekiyor.

Müjde! Nissan modellerinde yaz kampanyası: 60 bin TL ye kadar nakit indirim desteği sağlanacak!

Nissan Juke

B-SUV sınıfının dikkat çeken oyuncusu olan yeni Nissan Juke, Android Auto ve Apple Car Play özellikli 8 inçlik dokunmatik ekranı, değişken sürüş modları, Nissan Intelligent Mobility özellikleri ve artırılmış 422 litre bagaj hacmi ile ayrıcalıklı bir sürüş keyfi vadediyor. Nissan Türkiye’nin bu model için düzenlediği kampanya kapsamında, 2023 Model Nissan Juke’lar 120 bin Türk Lirası için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi fırsatı ile sağlıyor. Nissan Juke’un bu fırsatlı kampanyası, tüm donanım paketlerinde geçerli olacak. Nakit alım yapmak isteyenleri ise için Nissan Türkiye Juke için 25 bin Türk Lirası nakit alım indirimi de sağlıyor.

Kampanya şartları, Niskasko ya da uzatılmış garanti alındığı takdirde geçerli olacak. Kampanya ve avantajların detayları ile ilgili tüm konular için Nissan’ın pratik hizmetleri  "sizi görüntülü arayalım" ya da "sizi arayalım" hizmetinden faydalanılabiliyor.

Kredi kampanyasını tercih etmeyen müşteriler ise yeni Nissan Qashqai, X-Trail ve Nissan Juke modellerinde nakit alım indiriminden de yararlanabiliyor.

AYRINTILAR İÇİN: http://www.nissan.com.tr/

Fiat Egea Sedan'a zam değil tam 44 bin 740 TL indirim geldi! İşte Egea Sedan'ın tek tek açıklanan Temmuz 2023 fiyatları!

Opel Crossland'e 11 günde 216 bin TL zam geldi! Tek tek açıklanan yeni fiyatları görenler inanamadı!

Seat’ın efsanevi modeli Leon’a tam 151 bin TL zam geldi! Leon’un yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!


Geri Dön