15 / 05 / 2024

Müjdeli haber gece yarısı geldi! Tüm emeklilere tam 3 bin lira verilecek!

Müjdeli haber gece yarısı geldi! Tüm emeklilere tam 3 bin lira verilecek!

SSK, Bağ-Kur tüm emekliler için bankalardan büyük müjde geldi. Tüm emeklilere tam 3 bin lira verilecek. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...



Sadece Ziraat Bankası'ndan değil Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan kişiler ilk taksit ödemelerinde 3 ay ertelemeli toplamda 36 ay vadeli olarak kredi kullanma hakkına sahip oluyor.

Müjdeli haber gece yarısı geldi! Tüm emeklilere tam 3 bin lira verilecek!

Haberkuşağı'nda yer alan habere göre, Ziraat Bankası 3 bin Türk Lirası nakit avans verdiği zaman 12 ay vadeye kadar işlem gerçekleştirirken, eğer 3 bin TL ihtiyaç kredisi kullanırsanız 36 ay vadeye kadar geri ödemesini yapma imkanına sahipsiniz.

Emlakta 2022 nasıl geçecek?

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Amazon'dan güç aldı!

Erken emekli olmak isteyenlere müjde! Başvuran emekli oluyor!

Emeklinin cebi dolacak! Maaşa ek 2.750 lira ödeme elinizde!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön