08 / 07 / 2024

Nakit sıkıntısı çeken emeklilere müjde! Maaşa Ek Ödeme Alacaklar!

Nakit sıkıntısı çeken emeklilere müjde! Maaşa Ek Ödeme Alacaklar!

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği bankaların promosyon miktarları açıklandı. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Bankaların verecekleri promosyon miktarları ve detayları haberimizde...



Halkbank emekli promosyon kampanyası detayları:

Emekli maaşını Halkbank aracılığıyla teslim alan veya maaşını Halkbank’a transfer edecek bütün SGK emeklileri, maaşlarını üç sene boyunca Halkbank aracılığı ile alma taahhüdü karşılığında promosyon ödemesinden yararlanabilecekler. Emekli maaşını  Halkbank’a transfer edecek emeklilerin ilk maaş tutarının Halkbank hesaplarına yatmasının ardından promosyon ödemesi gerçekleştirilecek.

Nakit sıkıntısı çeken emeklilere müjde! Maaşa Ek Ödeme Alacaklar!

Halkbank emekli promosyon miktarları:

Bin 500 Türk Lirası altında emekli maaşı alanlara; 500 Türk Lirası.

Bin 500 Türk Lirası ile 2.500 Türk Lirası arasında emekli maaşı alanlara 625 Türk Lirası.

2.500 Türk Lirası üzerinde emekli maaşı alanlara ise 750 Türk Lirası tutarında promosyon ödemesi yapılacak.

 

Kredi faiz oranlarında Şubat depremi! Faizler sallandı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön