02 / 07 / 2024

NATO Zirvesi öncesi petrolün varil fiyatı kritik seviyede!

 NATO Zirvesi öncesi petrolün varil fiyatı kritik seviyede!

Petrolün varil fiyatı, ABD Başkanı Joe Biden'ın Rusya'ya yönelik yeni yaptırımlar açıklayacağına yönelik haberlerin gelmesi ile artış gösterdi. Peki bugün petrolün varili ne oldu? Petrolün varil fiyatı ne kadar? Benzin ve motorine zam gelecek mi?



23 MART BENZİN VE MAZOT BUGÜN KAÇ LİRA ?

23 Mart  saat 00:00 itibariyle benzin ve mazota zam geldi. Benzine 1,60 lira zam gelirken mazota 1,62 lira zam yapıldı. Yeni gelen zamlarla birlikte İstanbul Avrupa yakasında bir litre benzinin fiyatı 19,69 liraya, bir litre mazotun fiyatı 22,21 liraya yükseldi. İstanbul Anadolu yakasında ise bir litre benzinin fiyatı 19,70 lira, bir litre mazotun fiyatı 22,23 liraya çıktı. Ankara'da ise bir litre benzinin fiyatı 19,78 lira olurken, bir litre mazotun fiyatı ise  22,31 lira oldu 

Petrolü varili 120 dolara yaklaştı! Benzin ve mazota bu akşam zam gelecek mi?

Petrolün varili bu hafta ne oldu? Petrolün varili yükselecek mi?

Petrolün varili 112 dolar! Hızlı yükseliş devam ediyor..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön