28 / 04 / 2024

Ne altın, ne dolar ne de gümüş! Bu yatırım aracı çok başka!

Ne altın, ne dolar ne de gümüş! Bu yatırım aracı çok başka!

Paranız varsa hemen yatırım yapın. Tüm yatırım araçları geride kaldı. Dünya standartlarında bir yatırım aracı. İşte en popüler yeni yatırım aracının detayları...  %160 kar getirisi!



Altın ve döviz kurları her geçen gün yükselirken, yatırımcılar farklı seçenekleri keşfetmeye başladı. Bu doğrultuda dünyanın en çok tercih edilen yatırım aracı olan opsiyonlar ön plana çıkıyor. Peki yatırımcıların en çok tercih ettiği yeni yatırım araçları hangileri? İşte yeni yatırım araçlarının detayları haberimizde...

Yatırım araçlarında büyük değişim

Altın ve döviz kurları oldukça hareketli olduğu bilinen yatırım araçları arasında yer alıyor. Bu doğrultuda dünya çapında birçok yatırımcı farklı yatırım araçları aramaya başladı. Pandemi sürecinden bu yana dolar fiyatları ciddi şekilde etkilendi ve küresel gelişmelerden günlük olarak etkilenmeye devam ediyor.

Bu doğrultuda yatırımcılar yeni bir araç olarak İsviçre saat ihracatına yöneldiler. Alınan bilgilere göre 2020'de 17 milyar CHF'ye ulaşan saat markası, 2022'de 24,8 milyar CHF'ye yükselecek. İsviçre'den ithalatımız ikiye katlandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön