25 / 05 / 2024

Ne yapmak gerekir? Borsaya gireceklere tavsiyeler! 

Ne yapmak gerekir? Borsaya gireceklere tavsiyeler! 

Borsa ve borsa yatırımcısı olmak pek çok insanın merak ettiği bir durum. Ancak önemli olan birkaç önemli tavsiyeyi dikkate almak. İşte borsa yatırımcısı olmak isteyenlere tavsiyeler. 



Borsa bir kumar yeri değil. Dünya'nın haberine göre eğer sermaye piyasalarında eğitim almış gerçek bir trader değilseniz her zaman sizden akıllı biri çıkacak ve en büyük amacı da size bir hisseyi pahalı fiyattan satıp elinizdekini de ucuz fiyattan almak olacaktır. Çünkü günlük al-satlarda onun para kazanmasının yegane yolu, sizin aynı anda para kaybetmeniz olacaktır. Bu bir kehanet değildir. Bu pür gerçektir. Çünkü Buffet, Lynch, Graham gibi yatırım sihirbazları bile kendilerinden akıllı birilerinin olabileceğine inanarak yatırımlarını hiçbir zaman kısa vadeli al-sat stratejileri üzerine kurmamıştır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön