28 / 04 / 2024

Necattin Demirtaş: Yaşlılar için 150 evden oluşan Ata Yaşam Merkezi oluşturacağız!

Necattin Demirtaş: Yaşlılar için 150 evden oluşan Ata Yaşam Merkezi oluşturacağız!

Başkan Demirtaş, Ata Yaşam Merkezi projesine ayrı bir önem verdiklerini belirterek, "Bu projemiz öncelikli projelerimiz arasında yer alacak. Burada ailesi olmayan ve bakıma muhtaç yaşlılarımız kalacak" dedi




İlkadım Belediye Başkanı Necattın Demirtaş, yeni dönemde yaşlılar için 150 adet müstakil evden oluşan Ata Yaşam Merkezi oluşturacaklarını söyledi  Başkan Demirtaş, Ata Yaşam Merkezi projesine ayrı bir önem verdiklerini belirterek, "Bu projemiz öncelikli projelerimiz arasında yer alacak. Burada ailesi olmayan ve bakıma muhtaç yaşlılarımız kalacak. Ayrıca çalışan ve evindeki yaşlısına bakacak kimsesi olmayan bireylerde bu hizmetten faydanalabilecek. Sabah işe giderken yaşlısını merkeze bırakıp, akşam alma imkanına sahip olacak. Bu projemizi en kısa sürede hayata geçireceğiz" diye konuştu. 


"Geçmişle gelecek arasında bir köprü olan yaşlılarımız için ilçemizde yaşlılarımız için özel bir merkez oluşturma kararı aldık. 15 bin metre kare alan üzerine kuracağımız merkeze Ata Yaşam Merkezi adını verdik. 

Amacımız yaşlılarımızı rahat ettirmek.Yaşlılarımızın sosyal ve kültürel İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kadifekale Mahallesi'nde coşku dolu bir miting gerçekleştirdi. 

Başkan Demirtaş, yeni dönemde yaşlılar için 150 adet müstakil evden oluşan Ata Yaşam Merkezi oluşturacaklarını söyledi. 


Ekip



Geri Dön