05 / 05 / 2024

Nefesler kesildi: Altın fiyatlarının seyri değişecek!

Nefesler kesildi: Altın fiyatlarının seyri değişecek!

Gram altın yeni haftanın ilk işlem gününe 796 liradan başladı. Uzmanlar, gram altında yatay seyrin devam ettiğini ifade ederken, global piyasalardaki satışlardan etkilenmemesini, piyasa düzelince sert yükselebileceği anlamına gelebileceğini ifade etti.



FAİZ ARTIRIMI FİYATLAMASI BAŞLADI

Fed Başkan Yardımcısı Adayı Lael Brainard, Mart ayında ABD Senatosu'nda katıldığı oturumda faiz artırımına açık olduğunun sinyalini verdi. Yıl boyunca çok sayıda faiz artırımının öngörüldüğüne işaret eden Brainard, varlık alımları tamamlanır tamamlanmaz faiz artırımına gidebileceklerini düşündüğünü söyledi. Fed yetkililerinin sözlü yönlendirmesinin ardından tahvil piyasalarında Fed'in Mart ayında faiz oranlarını yüzde 97 olasılıkla en az 24 baz puan artıracağı söyleniyor.

"800 TL VE ALTLARI ALIM FIRSATI"

Gram altının fiyatlamasının önemine değinen Biz Finansal Danışmanlık Kurucu Ortağı Murat Özsoy, " Önümüzdeki 2-3 aylık sürece bakıldığında halen ısrarla 800TL altındaki seviyelerin önemli alım fırsatlar olarak değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum." İfadelerini kullandı.

Altın bu inanılmaz seviyelere ulaşacak!

Döviz kurlarında son durum! Dolar bugün kaç lira?

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

Bitcoin ve kripto paralar dolar dolar eriyor! İşte nedeni...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön