01 / 05 / 2024

Neo Yapı, Gölpark konseptini Bodrum'a taşıyor!

Neo Yapı, Gölpark konseptini Bodrum'a taşıyor!

Arnavutköy'de yeşillikler içinde hayata geçirilen Neo Gölpark İstanbul projesi ile dikkat çeken Neo Yapı, rotasını Bodrum'a çevirdi. Firma 2014 yılında Bodrum'da yeni bir projeye start vermeye hazırlanıyor...



Toplam 130 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen ve 7 mahalleden oluşan Neo Gölpark projesinin ardından yeni projelere start vereceklerini söyleyen Neo Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Aydın, 2014 yılında Bodrum'da bir proje hayata geçireceklerini söyledi. Aydın, "Arnavutköy'den sonra ustalık projemizi Bodrum'da yapmak istiyoruz. Ama 2 ay yaşanabilecek bir proje değil 12 ay yaşanabilecek bir proje yapmayı planlıyoruz. 2014 yılında bu projemizin çalışmalarını da başlatmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu. 


Neo Yapı, Gölpark konseptini Bodrum a taşıyor!


2016'da Neo Gölpark'a veda edeceğiz

Geçtiğimiz günlerde projenin 4. mahallesi olan Kirazdalı Mahallesi'ni satışa çıkaran firma, Ekim 2013'te yeni bir mahallenin daha temellerini atacak. 2014 Mayıs ve Ekim'de son mahalleleri de satışa sunacaklarının altını çizen Kadir Aydın, Arnavutköy'de yatırımlarına devam edeceklerini belirtti. 


Neo Yapı şehir içinde hiç bir zaman kule dikmeyecek

Neogölpark İstanbul projelerinde yarattıkları yeşil konsepti tüm İstanbul'a yaymayı hedeflediklerini vurgulayan Aydın, "Biz Neo Yapı olarak yatay proje dediğimiz müstakil ev, yeşil alan ve onların doğaya entegrasyonu konusunda kendimizi uzmanlaştırdık. Vizyon ve misyon stratejimizi tamamen bunun üzerine kurduk. Bu nedenle Neo Yapı şehir içinde hiç bir zaman bir kule yapmayacak. Çünkü bunun için kendimizi tanımlamadık. Arnavutköy Neo Gölpark İstanbul projemizde yarattığımız yeşil konsepti tüm İstanbul'a yaymak istiyoruz. Çünkü Türk insanı bahçeli evde oturmayı hak ediyor. Bütün çocuklar hak ediyor. Bu da çok paralar harcamadan olabilecek bir şey. Neo Yapı Türk insanını bahçeli evlerle buluşturmaya devam edecek" diye konuştu. 


Yavaş ama sağlam adımlarla yola devam 

Neo Yapı olarak mütevazi giden bir şirket olduklarının altını çizen Kadir Aydın, bundan sonraki süreçte de emin adımlarla ilerleyip, yaptığımız işi sağlam bir şekilde teslim etmeyi hedefliyoruz dedi.  


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön