15 / 05 / 2024

Netflix, ABD'de şifre paylaşımına yönelik baskı başlattı

Netflix, ABD'de şifre paylaşımına yönelik baskı başlattı

Netflix kullanıcıları, yayın devinden bir kez daha rahatsız olmaya başladı. Netflix'in ücretsiz hesap paylaşımını ortadan kaldırmak için tasarlanan ücretli paylaşım planı, bu yılın başlarında Kanada, Yeni Zelanda, Portekiz ve İspanya olmak üzere dört ülkede daha uygulandı.



Akış devi, planlanan sunumu erteleyerek, "beklenen üyelik artışı ve gelir avantajının bir kısmı, 2. Çeyrek yerine 3. Çeyrek düşecek" dedi .

Şirket ayrıca mektubunda, "Latin Amerika'da olduğu gibi, [ücretli paylaşım planlarını] duyurduğumuzda her pazarda iptal tepkisi görüyoruz, bu da yakın vadeli üye büyümesini etkiliyor" dedi. "Ancak borç alanlar kendi hesaplarını etkinleştirmeye başladıkça ve mevcut üyeler 'ek üye' hesapları ekledikçe, satın alma ve gelirde artış görüyoruz."

Netflix, ABD de şifre paylaşımına yönelik baskı başlattı

Öyleyse, Netflix iki farklı hanenin şifre paylaştığını öğrenirse ne olacağını kendinize sormuş olabilirsiniz. Pekala, Variety okuyucuları doldurdu. Outlet , Şubat ayında şirketin hesap sahibinin birincil ikametgahı dışındaki birileri tarafından kullanıldığını tespit ettiği cihazları belirli bir sayıdan sonra engellemeye başlayacağını bildirdi.

Netflix, geniş bir dizi film, dizi, belgesel ve diğer içerikleri, abonelerine çevrimiçi olarak sunan bir video akışı platformudur. Platform, internet bağlantısı olan cihazlardan erişilebilir, bu da izleyicilere istedikleri zaman istedikleri içeriği izleme özgürlüğü sağlar.

Finansal Güvenlik Nedir? Finansal Güvenliğe Nasıl Ulaşılır?

Apple'dan milyar dolarlık anlaşma

AB ve Apple arasında 14 Milyar Dolarlık Vergi Mücadelesi


Geri Dön