26 / 05 / 2024

Netflix'in yeni CEO'ları doğruladı! Şifre paylaşımı sona erecek

Netflix'in yeni CEO'ları doğruladı! Şifre paylaşımı sona erecek

Netflix'in iki yeni CEO'su (CEO) Ted Sarandos ve Greg Peters, şimdi Bloomberg ile yaptıkları bir röportajda , şifre paylaşımının sona ermesinin ne anlama geleceği hakkında daha fazla ayrıntı verdiler.



Ancak Netflix'in "reklam destekli izleyicilere yetersiz yayın yapıp yapmadığı" sorulduğunda ikili aynı fikirde değildi. Peters'a göre, "bu şeyi (reklam destekli planı) parkın dışına çıkardılar" ve "bunu yıllarca inşa etmekle meşgul olacaklar." Şirket, 'reklamlı temel' planını genel plan setinin tamamlayıcısı olarak görüyor ve "fiyata duyarlı müşterilere" hitap ediyor. Netflix'in Hindistan'da reklam destekli planı ne zaman sunmayı planladığı belli değil. Disney+Hotstart gibi rakiplerin Hindistan pazarında zaten reklam tabanlı planları var.

 Netflix in yeni CEO ları doğruladı! Şifre paylaşımı sona erecek

Şifre paylaşımıyla ilgili olarak Netflix, bunu zaten Arjantin, El Salvador, Guatemala, Honduras ve Dominik Cumhuriyeti gibi Latin Amerika ülkelerinde test ediyor. Müşteriler, Netflix hesaplarını asıl ikamet ettikleri yerin dışında iki haftadan uzun süre kullanırlarsa, bu yaklaşık 3 ABD Doları olan ek bir ücret ödemek zorundadır. Bunun diğer ülkelere ne zaman yayılmaya başlayacağına dair bir bilgi yok, ancak muhtemelen bu yıl
 gerçekleşecek.

Microsoft'tan yeni adım! en iyi Windows ses uygulamasını kopyaladı

 Video konferans sunumu AnkerWork SR500 Hoparlör ile çok zevkli! İşte özellikleri

Fiyatı ortaya çıktı! Satışlarda rakiplerine fark attı


Geri Dön