21 / 05 / 2024

NFT ile en büyük yenilik gayrimenkulde olacak!

NFT ile en büyük yenilik gayrimenkulde olacak!

Dijital dünyanın son yıldızı NFT bu yıl gayrimenkul alanında da hızlı bir yayılım gösterdi. Peki gayrimenkul sektöründe NFT nasıl bir gelişim kaydedecek? İşte ayrıntılar...



NFT ile en büyük yenilik gayrimenkulde olacak!

"Türkiye'nin yüzde 18 gibi bir oranla diğer Avrupa ülkelerinden daha fazla kripto sahibi olduğunu söyleyebilirim. Ülke ortalamasında ise yüzde 9'luk bir sahiplik var. Bu; sadece ülkede yükselen enflasyonun yeniden bir projeksiyonu olarak görülmekle kalmıyor, aynı zamanda Türk halkının kripto ve blok zinciri teknolojisini anladığı ve inandığına dair güçlü bir destek ve sinyal gösteriyor. Türkiye'de 5 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya sahip Binance Türkiye'den ve Galatasaray'ın arza sunduğu NFT koleksiyonunun 59 saniyede tükenmesinden bunu rahatlıkla anlayabiliriz. NFT'de en büyük yenilikler, oyun ve gayrimenkul alanında olacak. Metaverse'de şimdiden büyük miktarda arsa satın alındığını görüyoruz ve bunun devam edeceğini düşünüyorum. Kripto sektöründe oyun oynamanın yanı sıra para kazanmak için oyun oynamanın da 2022'de büyük bir yükselişe geçeceğini öngörüyorum."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön