09 / 05 / 2024

Nidapark Çankaya ön talep topluyor! Tahincioğlu'ndan Ankara'ya 204 konutluk yeni proje!

Nidapark Çankaya ön talep topluyor! Tahincioğlu'ndan Ankara'ya 204 konutluk yeni proje!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Çankaya

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya projesinde ön talep dönemi başladı. Projede 204 konut yer alıyor. 



Peki Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Çankaya projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Çankaya nerede yer alıyor? İşte Nidapark Çankaya projesi...

2022 yılında yaklaşık olarak bin konut ve dükkanın teslimini gerçekleştiren Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında da yeni projelere odaklandı.

Nidapark Göcek, Nidapark Gündoğan ve Nidapark Ataşehir projelerini 2022 yılında satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Küçükyalı cadde dükkanları, Nidapark İstinye, Nidapark Çengelköy, Nidapark Göcek, Nidapark Gündoğan ve Nidapark Ataşehir projelerinin satışlarına da devam ediyor. 

2022 yılında Bodrum, Göcek ve İstanbul’un farklı noktalarında başlayan yeni projelerine ek olarak 2023 yılında farklı bölgelere farklı müşteri segmentlerine yönelik ürünler geliştirmeyi hedefleyen Tahincioğlu Gayrimenkul başkent  Ankara  projesi için de düğmeye bastı.

204 konutun yer aldığı Nidapark Çankaya’da ön talep dönemi başladı.  Dikmen Vadisine Komşu konumda yükselen Nidapark Çankaya projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alacak.

Fiyatların ve ödeme planının henüz netleşmediği Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Çankaya projesi ile ilgili detaylar açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacak.

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu'ndan yeni şirket! 

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!


projeye sor



Geri Dön