02 / 05 / 2024

Nisan ayı promosyonu dudak uçuklattı! Garanti'den emeklilere resmen promosyon şov geldi

Nisan ayı promosyonu dudak uçuklattı! Garanti'den emeklilere resmen promosyon şov geldi

EYT düzenlemesinin ardından bankaların müşteri çekme yarışında en büyük etken olan Promosyon ödemeleri yeniden güncellendi. Nisan ayı ile birlikte Garanti BBVA'da promosyon bedelini güncelleyerek vatandaşa ilan etti.



Garanti Bankası, 1946 yılında kurulmuş büyük bir Türk bankasıdır. Türkiye'de ve diğer ülkelerdeki bireysel ve kurumsal müşterilerine çok çeşitli finansal ürün ve hizmetler sunmaktadır. Garanti Bankası, mobil bankacılık, internet bankacılığı ve çeşitli dijital ödeme çözümleri gibi yenilikçi ürün ve hizmetleriyle tanınmaktadır.

Banka, 2010 yılında Garanti Bankası'nın çoğunluk hissesini satın almış olan İspanyol çok uluslu bir finansal hizmetler şirketi olan BBVA'ya (Banco Bilbao Vizcaya Argentaria) aittir. Garanti Bankası, Türk bankacılık sektöründe güçlü bir varlığa sahiptir ve dünyanın en büyük bankalarından biridir. ülke varlıkları ve pazar payı açısından.

Nisan ayı promosyonu dudak uçuklattı! Garanti den emeklilere resmen promosyon şov geldi

EMEKLİ VATANDAŞLARA MÜJDELİ HABER!

Emekliler vesilesi ile promosyon ödemeleri devamlı olarak emeklilerin araştırma konusu haline geldi. Emekli promosyonlarında olan rekabete kısa bir süre evvel promosyon ödemesini güncelleyen Garanti BBVA'da müdahil oldu. Özel bankalar ile kamu bankaları içine oluşan rekabet ortamı ile beraber promosyon ödemeleri güncellenmeye devam ediliyor.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve en düşük emekli aylık zammı ile beraber bankalar tekrar çıtayı yükseltti. EYT düzenlemesinden yararlanacak olan emeklileri kendi içine katmak isteyen bankalar şimdiden çabalamaya başladı.

Nisan ayı promosyonu dudak uçuklattı! Garanti'den emeklilere resmen promosyon şov geldi


Geri Dön