18 / 07 / 2024

Nisan ayının en bomba kampanyası TEB'den geldi! Market harcamalarınıza ortak oluyor

Nisan ayının en bomba kampanyası TEB'den geldi! Market harcamalarınıza ortak oluyor

Bankalar aracılığı ile sunulan kampanyalara bir yenisi ilave edildi. İlk defa başvuru yapan vatandaşların ilk market harcamasına 250 TL hediye edileceği ilan edildi. İşte TEB kampanya ayrıntıları.




TEB KAMPANYASINA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

TEB vesilesi ile sağlanan avantaj bağlamında CEPTETEB mobil uygulaması, CEPTETEB Web şubesi www.cepteteb.com.tr adresi, CEPTETEB çağrı merkezi üstünden kredi kartı başvurusu yapılabileceği söylendi.

Bunların yanında SMS ile katılım sağlamak isteyen kişilerin cep telefonunun kısa mesaj tarafından başvuru yazarak 46 16’ya mesaj göndermesi lazım. Başvuruların 30 Haziran'a kadar yapılabileceği söylendi.

Nisan ayının en bomba kampanyası TEB den geldi! Market harcamalarınıza ortak oluyor

KAMPANYA DETAYLARI AÇIKLANDI

CEPTETEB masrafa girdikçe kazandıran market kampanyasının 17 Nisan 2023 tarihinde başladığı söyledi. Bankaya ait bireysel kart başvurusunda olan vatandaşların 30 Haziran 2023 tarihine dek kampanyaya katılabileceği söylendi.

Kampanya bağlamında en az masraf bedelinin 1000 TL olduğu ifade edilirken 250 TL Bonus hakkında faydalanabileceği söylendi. Elde edilen bonuslar ise 15 gün içinde kartlara aktarılacak
 Nakit ya da taksitli alışverişler kampanyaya dışıdır.

Yapılan işlemlerin iptal ya da iade edilmesi halinde ise kartları tanımlanan bonusların geri alınacağı ilan edildi. Banka kartı ya da ticari kredi kartları ile yapılan başvurular ise kabul edilmiyor.

Twitter’ın ardından artık Reddit API erişimi için ücret alacak

O firma da işçi çıkarma furyasına katıldı! 1200 çalışanının işine son veriyor

Hepsi Burada'dan bayram sürprizi! Tecno Pova Neo 2 kampanyasını kaçırmayın


Geri Dön