30 / 04 / 2024

Nissan Ariya’nın ABD’deki satış fiyatı belli oldu! İşte Türkiye'ye geleceği tarih!

Nissan Ariya’nın ABD’deki satış fiyatı belli oldu! İşte Türkiye'ye geleceği tarih!

İki yıl önce tanıtımı yapılan ancak bir türlü yollara çıkamayan Nissan Ariya'nın ABD’deki satış fiyatı belli oldu. Buna göre Tesla Model Y'nin rakibi olması beklenen elektrikli SUV, 44 bin dolardan (822 bin 696 Türk Lirası) başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.



Ariya’da iç mekanda ise modern bir tasarım göze çarpıyor. Araçta, ahşap detayları içeren ön konsol ve 12.3 inçlik iki adet dokunmatik ekran var. Ayrca ekranların dizaynı da sürücülerin erişimini kolaylaştıracak şekilde tasarlanmış durumda…

TÜRKİYE’YE NE ZAMAN GELECEK?

Nissan Ariya’nın teslimatlarına ABD’de bu yılın sonunda veya 2023 yılının başlarında başlanması hedefleniyor. Otomobilin Türkiye pazarına ise 2023 yılının ikinci yarısında giriş yapması bekleniyor. Ülkemizdeki fiyatı ile ilgili ise henüz herhangi bir bilgi yok ancak giriş seviyesi Ariya’nın 1 milyon Türk Lirası’nın üzerinde olabilecek gibi duruyor.

Editörün Notu: Bu haber 29 Eylül 2022 tarihinde saat 00:25'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 53 kuruş, euro 18 lira 07 kuruş, altının gramı ise 998 lira değerindedir.

Ayrıntılı bilgi için Nissan

Emlak Konut GYO 2022 kampanyası Ekim'de resmen açıklanıyor!

Emeklilerin 2023 zammı netleşiyor! En düşük emekli maaşı kaç lira olacak? Şimdi bakın!

PTT'den müjde! Ekim ayında en az 10 bin personel alınacak!

 


Geri Dön