05 / 05 / 2024

Nissan çıldırdı! Bu fiyata Juke almak için son 3 gün! İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Nissan çıldırdı! Bu fiyata Juke almak için son 3 gün! İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi

2020 senesinde yenilenen kasası ile dikkat çeken Nissan Juke, sınıfında en çok ilgi duyulan modellerden birisi olarak öne çıkıyor. Peki Nissan Juke'un fiyatı ne kadar? İşte son detaylar...



Nissan Juke, 2020 yılında yenilenen kasası ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yenilenen kasası ile satış rakamlarını da arttıran Juke fiyat listesiyle de dikkat çekiyor. 

Nissan Juke'da Ekim ayı fırsatları! Son 3 gün!

Nissan Juke iç mekan olarak çok geniş değil ama bagaj hacmi anlamında sınıf standartlarını ulaşmış durumda. Fabrika verilerine göre modelin 422 litrelik bir bagaj hacmi bulunuyor. Günlük ihtiyaçlar ve uzun yolculuklarda sürücülere yeterli bir alan sunan Juke, sahiplerini bu anlamda mutlu ediyor. Peki ama son zamlardan sonra aracın fiyatı ne kadar oldu? Açıkçası Nissan Juke için Ekim ayında çok fazla bir zam olduğu söylenemez. Fakat bu fiyatlardan bu aracı alabilmek için ise son 3 gün kaldı diyebiliriz. Önümüzdeki ayın gelmesiyle Nissan'ın fiyatlara zam yapacağı tahmin ediliyor.

Nissan Juke hali hazırda Türkiye’de 641.300 TL’den başlayan fiyatlardan satılıyor. Tekna olarak isimlendirilen bu donanım seçeneğinde 115 beygir güç üreten 1.0 litrelik benzinli motor bulunuyor.  Ayrıca bu paketin düz vites olduğunu da belirtmekte yarar var. Ancak tam otomatik şanzımana sahip olan bir Nissan Juke satın almak için ödenmesi gereken rakam en az 735.000 TL'yi buluyor.


Geri Dön